Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Μουτσινάς γενέθλια: Το ευχαριστήριο βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής
LIFESTYLE

Νίκος Μουτσινάς γενέθλια: Το ευχαριστήριο βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής

Νίκος Μουτσινάς γενέθλια: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω μέσα από την καρδιά μου», η λεζάντα στην ανάρτηση

Τα 46α γενέθλιά του έχει ο Νίκος Μουτσινάς και με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram για να ευχαριστήσει όσους του έστειλαν τις ευχές τους. Στο κλιπ συμπεριέλαβε διάφορα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές του διακοπές, που μεταξύ άλλων, πέρασε μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Στα περισσότερα ποζάρει με το μαγιό του μέσα από την πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διέμενε, αλλά και το μπαλκόνι του δωματίου του με φόντο το μπλε της θάλασσας. Στην ανάρτησή του, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε μέσω hashtags «ευλογημένος» και «χαρούμενος». Στο μεταξύ έγραψε, απευθυνόμενος στους 707.000 ακολούθους του: «Είναι τα 46α γενέθλιά μου. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω μέσα από την καρδιά μου».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

Το τέλος του Νίκου Μουτσινά από την εκπομπή του

Ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε την 1η Ιουλίου το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» μετά από πέντε χρόνια στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ. Σε μια μαραθώνια εκπομπή, που διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες, ο παρουσιαστής υποδέχθηκε στο πλατό πλήθος επωνύμων και αγαπημένων του προσώπων. Στο τέλος όμως, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά του και να ευχαριστήσει το κοινό και την παραγωγή. «Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας, που ήσασταν παρέα σε αυτό το ταξίδι γιατί τελειώνουμε σήμερα και κάπως αυτές οι μέρες έρχονται λίγο και γίνονται κάποια flash back».

«Νομίζω πως αυτό που με κάνει πιο πολύ χαρούμενο από όλα, που με κάνουν πολλά χαρούμενο, είναι ότι αυτή η εκπομπή όντως ξεκίνησε σαν μια εκπομπή που είχε σκοπό μόνο να σε κάνει να γελάσεις και νιώθω ότι ωρίμασα μέσα από αυτή την γιατί δημιουργούνταν συνθήκες από τις ανάγκες μας. Ενώ κάποιες φορές φαινόταν ότι έχουμε πάρει τα πιο ωραία ναρκωτικά του κόσμου και δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται έξω, που καιγόταν η Αθήνα και ο κόσμος, υπήρχαν στιγμές που όλο αυτό πατούσε ένα κουμπάκι στον εγκέφαλο και στην ομάδα και σε μένα και λέγαμε: Δεν γίνεται να μην πούμε κάτι τώρα πάνω σε αυτό που έχει συμβεί. Οπότε εγώ θεωρώ πως μέσα από αυτό έχω ωριμάσει σαν άνθρωπος αρχικά και γι’ αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δώσατε αυτή την πενταετία για να το κάνω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις