Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ξυλοδαρμός – μετρό Νέα Υόρκη: Άνδρας χτυπάει με μανία με μπαστούνι 60χρονη
ΚΟΣΜΟΣ

Ξυλοδαρμός – μετρό Νέα Υόρκη: Άνδρας χτυπάει με μανία με μπαστούνι 60χρονη

Ξυλοδαρμός - μετρό Νέα Υόρκη: Δεν είναι σαφές πώς ξεκίνησε η διαμάχη μεταξύ των δύο

Συγκλονίζει το βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να ξυλοκοπεί με μπαστούνι μια 60χρονη γυναίκα σε σταθμό του μετρό του Χάρλεμ στη Νέα Υόρκη. Η άτυχη γυναίκα δέχεται περισσότερα από 50 χτυπήματα σε όλο της το σώμα ενώ είναι πεσμένη στο έδαφος με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της, με τον άνδρα να συνεχίζει να την χτυπάει ακόμα και αναίσθητη. Η επίθεση σημειώθηκε την Παρασκευή τα ξημερώματα (τοπική ώρα), ενώ στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών ο άγνωστος άνδρας αφού επιτίθεται στη γυναίκα αρχικά με μια ομπρέλα στη συνέχεια καταφέρνει να της πάρει το ξύλινο μπαστούνι της, το οποίο και χρησιμοποιεί πάνω της με μεγάλη βιαιότητα, μέχρι που καταφέρνει να το σπάσει πάνω της.

Η 60χρονη μετά από αρκετά χτυπήματα μένει ακίνητη στο έδαφος για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι που ο δράστης αρχίζει να την κλωτσάει. Όση ώρα η γυναίκα δέχεται την επίθεση κανένας εργαζόμενος του μετρό ή επιβάτης δεν παρεμβαίνει ούτε προσπαθεί να σταματήσει τον ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τη nypost η 60χρονη γυναίκα δεν γνώριζε τον ύποπτο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου πλέον βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή πριν φτάσει η αστυνομία. Δεν είναι σαφές πώς ξεκίνησε η διαμάχη μεταξύ των δύο. Δεν υπήρξαν αναφορές για σύλληψη το βράδυ της Δευτέρας και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, δήλωσαν αξιωματούχοι της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Πήγε να αρπάξει λεία από κοσμηματοπωλείο κι οι υπάλληλοι τον “σάπισαν” στο ξύλο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις