Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κακοκαιρία Ντάνιελ – Αρναούτογλου: «Δεν αποκλείεται να μετατραπούν τμήματα της Θεσσαλικής πεδιάδας σε λίμνες»
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Ντάνιελ – Αρναούτογλου: «Δεν αποκλείεται να μετατραπούν τμήματα της Θεσσαλικής πεδιάδας σε λίμνες»

Κακοκαιρία Ντάνιελ - Αρναούτογλου: Η ανάρτηση του μετεωρολόγου για τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πόλη του Βόλου επέβαλε η Ελληνική Αστυνομία λόγω της κακοκαιρίας Daniel που σαρώνει την περιοχή προκαλώντας καταστροφές και πλημμύρες, ενώ έχει αφήσει πίσω της και έναν νεκρό. «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων», αναφέρει η ειδοποίηση του 112. Την ίδια ώρα οι πολίτες λαμβάνουν ειδοποιήσεις από το 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας και στο Πήλιο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στο ορεινό δίκτυο του νομού Μαγνησίας λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων», αναφέρει το 112. Aνάρτηση για την κακοκαιρία Daniel έκανε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι τα προβλεπόμενα ύψη βροχής είναι πρωτοφανή και δεν έχει δει παρόμοια ποτέ στη ζωή του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Σ. Αρναούτογλου για την κακοκαιρία Daniel

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Τεράστια ύψη βροχής κατά τόπους στη Μαγνησία με ήδη μεγάλα προβλήματα! Αν επαληθευθούν και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία δεν αποκλείεται να μετατραπούν μεγάλα τμήματα της Θεσσαλικής πεδιάδας σε λίμνες έως και την Πέμπτη το πρωί- τα προβλεπόμενα ύψη βροχής που δίνουν τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα και για το επόμενο 36ωρο είναι πρωτοφανή και δεν έχω δει παρόμοια ποτέ στη ζωή μου μέχρι σήμερα!! Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στην περιοχή και λάβετε τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας!!! Στο βίντεο φαίνεται η εμμονική ανατροφοδότηση των καταιγίδων ανοιχτά των Σποράδων και της Εύβοιας κινούμενες κυρίως προς τη Μαγνησία και πιο εξασθενημένες προς την υπόλοιπη Θεσσαλία και στα νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, μια κατάσταση που φαίνεται ότι θα διατηρηθεί και το επόμενο 36ωρο..

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις