Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram: Το μοντέλο κάνει ντους με φόντο τη θάλασσα
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram: Το μοντέλο κάνει ντους με φόντο τη θάλασσα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram: Η νέα παρουσιάστρια του "Shopping Star" με πολύχρομο μπικίνι απολαμβάνει το μπάνιο της και χαμογελά στον φακό

Με ένα βίντεο στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναπολεί ήδη το καλοκαίρι που πέρασε. Το μοντέλο, που φέτος θα αναλάβει την παρουσίαση του «Shopping Star» ανέβασε στον λογαριασμό της με τους σχεδόν 600.000 ακολούθους, ένα κλιπ με πρωταγωνίστρια την ίδια. Στο βίντεο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φορώντας ένα πολύχρωμο μπικίνι, κάνει ντους με φόντο το μπλε της θάλασσας και χαμογελά. «Αναμνήσεις» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, όπως είναι ο τίτλος του τραγουδιού με το οποίο επέλεξε να «ντύσει» αυτό το κλιπ, το «Memories» των Maroon 5.

Οι γυμνές πόζες του μοντέλου

Η παραπάνω ανάρτηση ήρθε λίγο μετά τις ασπρόμαυρα στιγμιότυπα που ανάρτησε, με την ίδια να ποζάρει γυμνή. Στις φωτογραφίες εμφανίζεται να ποζάρει χωρίς ρούχα σε ένα κρεβάτι, καλυμμένη με ένα λευκό σεντόνι. Παίρνοντας διάφορες πόζες, κοιτάζει τον φακό και μέσα σε λίγες ώρες αποσπά πάνω από 30.000 likes. Νωρίτερα τον Αύγουστο, ανάρτησε ακόμη μερικές γυμνές φωτογραφίες της. Φορώντας μόνο ένα καπέλο και το κάτω μέρος του μαύρου μπικίνι της, απαθανατίστηκε σε τόπλες στιγμιότυπα για να τα μοιραστεί με τους 595.000 ακολούθους της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις