Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Αυλή των Χρωμάτων κόψιμο: Ξέσπασε η Αθηνά Καμπάκογλου
LIFESTYLE

Η Αυλή των Χρωμάτων κόψιμο: Ξέσπασε η Αθηνά Καμπάκογλου

Η Αυλή των Χρωμάτων κόψιμο: "Ποιος θα πιστέψει ότι αρνήθηκα όλα αυτά που δήθεν μου πρότεινε; Και στην αρχισυνταξία και στην παρουσίαση;"

Η δημοσιογράφος Αθηνά Καμπάκογλου δεν θέλησε να κρύψει τον εκνευρισμό της για το τέλος της μουσικής εκπομπής της ΕΡΤ “Η Αυλή των Χρωμάτων”, που παρουσίαζε μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο και ξέσπασε εναντίον της δημοσιας τηλεόρασης. “Τι επιδιώκει η διοίκηση της ΕΡΤ, να με στείλει στο ψυχιατρείο;”, ανέφερε, χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, η κυρία Καμπάκογλου, σε συνέντευξη που παραχωρησε στην εφημερίδα Espresso, ανέφερε για το “κόψιμο”της εκπομπής: “Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα που με αφορούν, ανάμεικτα συναισθήματα με πλημμύρισαν. Από τη μία θλίψη για την “υπεύθυνη” και “ειλικρινή” στάση της διοίκησης της ΕΡΤ, που προτιμά να την κάνει γνωστή μέσω διαρροών και ικανοποίηση από την άλλη, για την ανυπαρξία στοιχείων όσων ισχυρίζεται”.

“Τι επιδιώκει η διοίκηση της ΕΡΤ, να με στείλει στο ψυχιατρείο; Αν αυτό νομίζει, πλανάται πλάνην οικτράν. Ποιος θα πιστέψει ότι αρνήθηκα όλα αυτά που δήθεν μου πρότεινε; Και στην αρχισυνταξία και στην παρουσίαση; Θα με ενοχλούσε τελικά το τρίτο πρόσωπο; Δεν έχω τέτοιου είδους ανασφάλειες κύριοι της διοίκησης”, αναφέρει η κυρία Καμπάκογλου.

“Συνεργάστηκα κατά καιρούς με πολλούς συναδέλφους και αυτοί, αν θελήσω, θα μιλήσουν για τη συνεργασία μας. Άλλωστε η προϊστορία καθενός μας είναι γνωστή τοις πάσι και μας συνοδεύει παντού! Απλά ψάχνετε δικαιολογίες για να στηρίξετε την απομάκρυνσή μου και δυστυχώς επιλέξατε τον πλέον ανήθικο τρόπο. Αρκετά οι προκλήσεις, κύριοι!” σημείωσε η δημοσιογράφος.

Εξάλλου, σε ανάρτηση που ανέβασε στο επίσημο προφίλ της εκπομπής στο facebook, με το οποίο ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής, η δημοσιογράφος έγραψε: “Το ταξίδι της “Αυλής των Χρωμάτων” εδώ τελειώνει… Χωρίς δίκη μου ευθύνη. Τελειώνει άραγε; Ή συνεχίζει σε άλλους ωκεανούς; Η εμπάθεια της διοίκησης της ΕΡΤ δεν έχει τέλος, έκοψε ακόμη και τις επαναλήψεις, τις οποίες τιμήσατε με τα ποσοστά τηλεθέασης που δώσατε. Από ό,τι φαίνεται σύμφωνα με τα γραφόμενα στον τύπο, ο κ. Νικολόπουλος θα συνεχίσει να σας κάνει παρέα, με μια άλλη αντίστοιχη εκπομπή. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη σας, όλα αυτά τα χρόνια! Αθηνά Καμπάκογλου”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις