Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μέγκαν Μαρκλ – Μπιγιονσέ: Η Δούκισσα χόρευε στη συναυλία, ο Χάρι δίπλα της εκνευρισμένος
ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ – Μπιγιονσέ: Η Δούκισσα χόρευε στη συναυλία, ο Χάρι δίπλα της εκνευρισμένος

Viral οι φωτό - Τόσο η Μέγκαν Μαρκλ όσο και η μητέρα της το καταδιασκέδασαν χορεύοντας στα θεωρεία

Σίγουρα δεν πέρασαν την ωραιότερη βραδιά της ζωής τους μαζί, μιας και ενώ η Μέγκαν Μαρκλ έδειξε να το διασκεδάζει ιδιαίτερα, ο πρίγκιπας Χάρι δεν έμοιαζε και πολύ χαρούμενος. Σε μια σπάνια κοινή δημόσια έξοδό τους, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, μαζί με την μητέρα της ηθοποιού πήγαν στη συναυλία Renaissance της Beyoncé στο SoFi Stadium στο Λος Άντζελες. Η Mέγκαν Μαρκλ εθεάθη να χορεύει όλη τη νύχτα στην περιοδεία Renaissance της Beyoncé στην Καλιφόρνια το βράδυ της Παρασκευής – αλλά ο πρίγκιπας Χάρι δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται, καθώς κοιτούσε το τηλέφωνό του, ενώ το πάρτι γύρω του συνεχιζόταν.

Ο πρίγκιπας Χάρι έδειχνε σκυθρωπός και αδιάφορος στο πριβέ θεωρείο που βρισκόταν μαζί με την εντυπωσιακή Μέγκαν και την μητέρα της Ντόρια. Μάλιστα τόσο η Μέγκαν Μαρκλ, όσο και η μητέρα της αλλά και μια ακόμη γυναίκα που ήταν στην παρέα τους είχαν εναρμονιστεί με το αίτημα της Beyoncé, όσοι προσέλθουν στη συναυλία, να ντυθούν στα ασημί. Τόσο η Μέγκαν Μαρκλ όσο και η μητέρα της το καταδιασκέδασαν χορεύοντας στα θεωρεία. Ο Χάρι ωστόσο εθεάθη με τα χέρια στις τσέπες του ή κολλημένα στο τηλέφωνό του και με έκφραση στο πρόσωπό του που δεν αποκάλυπτε ότι περνά καλά.

Η σχέση Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι με την Beyoncé

Η Beyoncé στο παρελθόν έχει επαινέσει πολλές φορές την Μέγκαν Μαρκλ. Μετά τη συνέντευξη στην Οπρα Γουίνφρεϊ την είχε επαινέσει δημοσίως για τη γενναιότητά της να μλήσει για τη ζωή της στην βρετανική βασιλική οικογένεια. Σε ένα επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του Netflix Harry & Meghan, η Δούκισσα του Σάσεξ ισχυρίστηκε ότι έλαβε ένα υποστηρικτικό μήνυμα από την Beyoncé «Η Beyoncé μόλις έστειλε μήνυμα… Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξέρει ποια είμαι…Είπε ότι θέλει να αισθάνομαι ασφαλής και προστατευμένη», ακουγόταν τότε η Μέγκαν Μαρκλ να λέει. Και πρόσθετε: «Θαυμάζει και σέβεται τη γενναιότητα και την ευαλωτότητά μου και πιστεύει ότι επιλέχθηκα για να σπάσω τις κατάρες των γενεών που πρέπει να θεραπευτούν».

Τα ζευγάρια Μέγκαν Μαρκλ-Χάρι και Beyonce-Jay-Z είχαν προηγουμένως συναντηθεί στην πρεμιέρα του The Lion King το 2019. Η Beyoncé είχε αποκαλέσει τότε την Μέγκαν «πριγκίπισσά μου». Ωστόσο, τα πράγματα πήραν αμήχανη τροπή όταν οι Sussexes μίλησαν με τον σκηνοθέτη της ταινίας Jon Favreau και φάνηκε να τον ρωτούν αν υπάρχουν διαθέσιμοι ρόλοι voiceover για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Το βίντεο της συνάντησης έδειξε την Beyoncé να καλύπτει το πρόσωπό της πριν κοιτάξει άβολα αλλού, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να υπονοούν ότι μάλλον… δεν της ήταν πολύ ευχάριστο όλο αυτό που συνέβαινε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις