Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δημήτρης Παπαχρήστου: «Η παράταξη “Σαρωνικός Ξεκινάμε” είναι διαφορετική»
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημήτρης Παπαχρήστου: «Η παράταξη “Σαρωνικός Ξεκινάμε” είναι διαφορετική»

Δημήτρης Παπαχρήστου: «Η νομιμότητα, η δημοκρατία, η ελευθερία, η ισονομία, η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η λογική, η ειλικρίνεια, η συνεργασία, ο σεβασμός, το ήθος και η ευγένεια είναι αδιαπραγμάτευτε αρχές της παράταξής μας»

Η αυτοδιοικητική παράταξη «Σαρωνικός Ξεκινάμε», με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαχρήστου στον Σαρωνικό, έχει δείξει από την αρχή της σύστασής της μια υπεροχή δυναμικής. Ο υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού κ. Παπαχρήστου σε κάθε του ομιλία κάνει σαφές ότι έχει δημιουργήσει μια παράταξη με τους καλύτερους από κάθε χώρο και από όλες τις γωνιές του Σαρωνικού. Η πρόθεσή του είναι να δουλέψει με βάση μια συγκροτημένη στρατηγική και ένα σύγχρονο όραμα, για να αλλάξει, ουσιαστικά, σελίδα ο Δήμος Σαρωνικού και να γίνει ένας δήμος-πρότυπο σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Η νομιμότητα, η δημοκρατία, η ελευθερία, η ισονομία, η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η λογική, η ειλικρίνεια, η συνεργασία, ο σεβασμός, το ήθος και η ευγένεια είναι αδιαπραγμάτευτε αρχές της παράταξής μας. Θεμελιώδες μέλημά μας είναι οι κάτοικοι, η έμπρακτη στήριξη των οικογενειών, με ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινότητα και τις ανάγκες τους. Με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη και το συμφέρον του τόπου, αναδεικνύουμε τη στρατηγική θέση του δήμου μας, παρέχουμε και δημιουργούμε κίνητρα στην επιχειρηματικότητα, στοχεύουμε στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις