Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αργυρός – Παγώνη: “Νόμιζα πως το μήνυμά του ήταν στημένο”
LIFESTYLE

Αργυρός – Παγώνη: “Νόμιζα πως το μήνυμά του ήταν στημένο”

Αργυρός - Παγώνη: Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι σε εμφάνισή της στην πρωινή εκπομπή είχε εκφραστεί θετικά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Ματίνα Παγώνη, εκφράζοντας για άλλη μια φορά τη συμπάθεια και τον θαυμασμό της προς τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι σε εμφάνισή της στην πρωινή εκπομπή του Μega είχε εκφραστεί θετικά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Στις 25 του μήνα, όταν ξαναβρέθηκε στο πλατό, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επικοινώνησε μαζί της μέσω ενός SMS που έστειλε στην παρουσιάστρια της εκπομπής Μπάγια Αντωνοπούλου.

Και σήμερα που βρέθηκε στην εκπομπή των Ιορδάνη Χασαπόπουλου και Ανθής Βούλγαρη επανήλθε το θέμα… Αργυρός. «Πηγαίνει σε άλλες εκπομπές και λέει για τα μηνύματα που δέχεται από τον καλλιτεχνικό κόσμο», ανέφερε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.«Καλά, εσείς κουτσομπολιό κάνετε κάθε μέρα; Για να ξέρω δηλαδή…» αντέδρασε η Ματίνα Παγώνη.

Και απάντησε για το SMS από τον τραγουδιστή,

«Το μήνυμα εδώ το έλαβα τώρα, και μην αρχίσουμε να λέμε διάφορα. Εδώ με την Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν. Πού να ξέρω εγώ ότι θα είχα μήνυμα… Εγώ νόμιζα ότι είναι στημένο για να είμαι ειλικρινής και το είπα και στον αέρα. Και είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου “όχι, δεν είναι στημένο”. Είναι μήνυμα που ήρθε τώρα, αυτή τη στιγμή», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη στο Mega.






Το μήνυμα που είχε στείλει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Ματίνα Παγώνη

Το μήνυμα, όπως το είχε διαβάσει η Μπάγια Αντωνοπούλου, έγραφε: «Την αγάπη μου και τις ευχές μου, καλημέρα στην αγαπημένη μου Ματίνα Παγώνη». «Είναι στημένο» ήταν η πρώτη αντίδραση, τότε, της Ματίνας Παγώνη, με την Μπάγια Αντωνοπούλου να τη διαβεβαιώνει ότι μόλις έλαβε το SMS αυτό από τον Κωνσταντίνο Αργυρό μαζί με την παρακάτω φωτογραφία του.

«Καλημέρα να πούμε, είναι πολύ καλός, το έχουμε πει, είναι πολύ ωραίος. Είναι ένας τραγουδιστής με χαμηλούς τόνους, είναι ωραίο παιδί, αυτό που κάνει το κάνει καλά. Μου αρέσει σαν τραγουδιστής», είχε προσθέσει τότε η Ματίνα Παγώνη.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις