Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζούλια Νόβα Μύκονος: Η παρουσιάστρια απόλαυσε τις βουτιές της σε πισίνα στο νησί των Ανέμων
LIFESTYLE

Τζούλια Νόβα Μύκονος: Η παρουσιάστρια απόλαυσε τις βουτιές της σε πισίνα στο νησί των Ανέμων

Τζούλια Νόβα Μύκονος: Οι διακοπές με την καλή της φίλη ενόψει του φθινοπώρου

Στη Μύκονο βρέθηκε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Τζούλια Νόβα. Μαζί με την καλή της φίλη, Έλενα Μπομπού, το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού στον Πλατύ Γυαλό. Η κάμερα του Mykonos Live TV τις εντόπισε να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στην πισίνα του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες επισκέφτηκαν την παραλία, όπου και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα, με τα αποκαλυπτικά μαγιό τους. Το κορμί της Τζούλια Νόβα σίγουρα δεν παραπέμπει σε καμία περίπτωση πάντως, σε γυναίκα που γέννησε πρόσφατα, καθώς έχει χάσει ήδη όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Το βίντεο από γνωστό beach bar του νησιού

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της ενόψει του φθινοπώρου, η Τζούλια Νόβα απόλαυσε μερικές τελευταίες ημέρες ξεκούρασης και διασκέδασης μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η Τζούλια Νόβα ήταν ανάμεσα σε πολλούς που επέλεξαν φέτος το νησί των Ανέμων, προκειμένου να χαλαρώσουν και να ευχαριστηθούν λίγο χρόνο μακριά από την πόλη. Η παρουσιάστρια και μοντέλο, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον «Τροχό της τύχης», βρέθηκε σε γνωστό beach bar στην Παράγκα όπου την εντόπισε για ακόμα μια φορά η κάμερα του Mykonos Live TV.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις