Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σάκκαρη δηλώσεις ξέσπασμα: «Κάποιες φορές πρέπει να… πιάσεις πάτο για να εκτιμήσεις τα πιο απλά πράγματα στη ζωή»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάκκαρη δηλώσεις ξέσπασμα: «Κάποιες φορές πρέπει να… πιάσεις πάτο για να εκτιμήσεις τα πιο απλά πράγματα στη ζωή»

Σάκκαρη δηλώσεις ξέσπασμα: Η αθλήτρια ευχαρίστησε τους φαν της για την αγάπη που της έδειξαν μετά τον αποκλεισμό της από το US Open

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της στον 1ο γύρο του US Open και το ξέσπασμά της η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στα social media. Αφού σκέφτηκε κάποια πράγματα ανέβασε ένα κείμενο στα social media μέσω του οποίου ευχαριστούσε τον κόσμο για την συμπαράσταση και τα μηνύματα αγάπης που έλαβε. Μάλιστα επέλεξε και μια φωτογραφία της όπου χαμογελάει και έχει σφιγμένη τη γροθιά για να δέιξει πως ξεπέρασε την… κρίση.  Παράλληλα ενώ είχε μιλήσει πάνω στο ξέσπασμά της για κάποια μικρή διακοπή στο πρόγραμμά της δείχνει πλέον να είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δράση! «Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη και τη στήριξη όλων σας τις τελευταίες 48 ώρες. Κάποιες φορές πρέπει να «πιάσεις πάτο» για να εκτιμήσεις τα πιο απλά πράγματα στη ζωή. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δίνετε κίνητρο και θέληση να συνεχίσω. Μη ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAKKATTACK (@mariasakkari)

Το ξέσπασμα στη συνέντευξη Τύπου

Ο τρίτος σερί αποκλεισμός σε Grand Slam από τον 1ο γύρο, αυτή τη φορά είχε σαν αποτέλεσμα η Μαρία Σάκκαρη να ξεσπάσει σε λυγμούς στη συνέντευξη Τύπου. Η ήττα από την Ισπανίδα, Ρεμπέκα Μασάροβα με 2-0 μπορεί να φέρει νέα δεδομένα για τη Μαρία Σάκκαρη. Μετά το Roland Garros και το Wimbledon το κακό τρίτωσε για την κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια που βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον νέο πρόωρο αποκλεισμό σε Slam. Στη συνέντευξη Τύπου η Σάκκαρη ξέσπασε σε λυγμούς, «δεν ξέρω πραγματικά, είναι πάντα το ίδιο» μονολόγησε η παίκτρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις