Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγιος Παντελεήμονας πυροβολισμοί: Τι βρέθηκε στο σπίτι του 19χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας πυροβολισμοί: Τι βρέθηκε στο σπίτι του 19χρονου

Άγιος Παντελεήμονας πυροβολισμοί: Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση

Συνελήφθη 19χρονος ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι 25χρονο αλλοδαπό τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (28/8) στον Άγιο Παντελεήμονα. Επίσης, εξιχνιάστηκε ληστεία η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία έγινε από τον 19χρονο υπό την απειλή μαχαιριού σε βάρος δύο 14χρονων λίγες μέρες νωρίτερα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, της ΕΛΑΣ ο 19χρονος, μαζί με ένα άλλο άτομο πλησίασε έναν 25χρονο αλλοδαπό που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο με φιλικό του πρόσωπο. Για ασήμαντη αφορμή, στην αρχή, πυροβόλησε στον αέρα και στη συνέχεια πυροβόλησε εναντίον του 25χρονου, τραυματίζοντάς τον στο αριστερό πόδι.

Aμέσως μετά και οι δύο επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση και διέφυγαν. Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Αρχικά βρέθηκε από την αστυνομία το όχημα διαφυγής και στην συνέχεια εντοπίστηκε από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χθες το απόγευμα ο 19χρονος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, κατά συναυτουργία με τη χρήση πυροβόλου όπλου.

Σε έρευνα  στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

πιστόλι με γεμιστήρα,
πιστόλι ρέπλικα,
ξύλινο ρόπαλο,
φακός με προσαρτημένη συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (TEIZER),
αναδιπλούμενος σουγιάς,
μαχαίρι και ρουχισμός που φορούσε κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα άφιξης και διαφυγής στο σημείο που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα. Από την έρευνα της αστυνομίας εξιχνιάστηκε η ληστεία που έγινε βραδινές ώρες της 24/8/2023 στο Ίλιον. Ο 19χρονος με τον συγκατηγορούμενο του, φέρεται να πλησίασαν δύο 14χρονους και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν τα τσαντάκια που είχαν στην κατοχή τους. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις