Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του NBA: Τα ποσά που θα εισπράξουν οι παίκτες τη νέα σεζόν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του NBA: Τα ποσά που θα εισπράξουν οι παίκτες τη νέα σεζόν

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του NBA: Στην έβδομη θέση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Φοβερά ποσά θα εισπράξουν αρκετοί NBAers τη σεζόν που έρχεται από τη συμφωνία που υπάρχει στα συμβόλαια με τις ομάδες.  Το NBA Central παρουσίασε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο Νο. 7. Κορυφή για τον Στεφ Κάρι με τα 51.915.615 εκατ. δολάρια που θα παίρνει, ενώ δεύτερος είναι ο Κέβιν Ντουράντ που θα αμοίβεται με 47.649.433 στο Φοίνιξ. Την τριάδα συμπληρώνει ο MVP Τζοέλ Εμπίντ με 47.607.350 εκατ. δολάρια. Ο Greek Freak είναι στην έβδομη θέση με 45.640.084. Στην τέταρτη θέση συναντάμε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ την πεντάδα κλείνει ο πρωταθλητής του 2023 και MVP τελικών με τους Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Σαουδική Αραβία;

Λέτε να δούμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μιμείται παίκτες όπως ο Κριστιάνο, ο Νεϊμάρ ή ο Μπενζεμά και να μετακομίσει κάποια στιγμή στη Σαουδική Αραβία; Ο ίδιος ωστόσο άφησε μεταξύ σοβαρού και αστείου τα πάντα ανοικτά με αφορμή τον χορό των εκατομμυρίων που έχει στηθεί στην χώρα της Ασίας. Σε ερώτηση που του έγινε εάν και εφόσον μετακόμιζε στη Σαουδική Αραβία μετά τις μέρες του στο ΝΒΑ; «Φυσικά! Είναι πολλά τα λεφτά!» ανέφερε ο Έλληνας σούπερ σταρ και συνέχισε: «Αν μπορέσει το ΝΒΑ να βρει μια λύση και να γίνει trade με το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα είμαι εκεί!»

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις