Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φλώρος Έβρος: ”Με τέτοιο προσωπικό οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν να φοβούνται τίποτα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλώρος Έβρος: ”Με τέτοιο προσωπικό οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν να φοβούνται τίποτα”

Φλώρος Έβρος: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πραγματοποιεί επίσκεψη σε σχηματισμούς και μονάδες της περιοχής ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού – Μετείχε σε σύσκεψη για το μεταναστευτικό και για τις πυρκαγιές

Στον Έβρο βρίσκεται από χθες ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, που επισκέφθηκε σχηματισμούς και μονάδες της Περιοχής Ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού, ενώ μετείχε και σε σύσκεψη για το μεταναστευτικό αλλά και τις πυρκαγιές. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε μεταξύ άλλων τη 12η Μεραρχία Πεζικού, το Φυλάκιο Μεσημβρίας, την 289 προκεχωρημένη αποθήκη πυρομαχικών του 2ου λόγου και την 7η Μ/Κ Ταξιαρχία «ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΣ». Παράλληλα, ενημερώθηκε για τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο σε σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή υπουργών και εκπροσώπων κρατικών υπηρεσιών και φορέων. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Κωνσταντίνος Φλώρος επισημαίνει ότι «η αυστηρή τήρηση των διαταγών και η απαρέγκλιτη τήρηση των πρωτοκόλλων σώζει. Αυτός είναι ο κανόνας που χαρακτηρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις» και πρόσθεσε ότι η ανθεκτικότητα των υποδομών αποδείχθηκε έμπρακτα.

Δεν είναι μόνοι τους!

«Οι περίπολοι Ειδικών Δυνάμεων στους ορεινούς όγκους του Έβρου και της Ροδόπης κάνουν τη δουλειά που ξέρουν, σε αγαστή συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές και τις συναρμόδιες κρατικές υπηρεσίες:

■ ενέδρες- περίπολοι- εντοπισμός-ακινητοποίση-παράδοση στην ΕΛ.ΑΣ.

■ εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στις μικρές κι απομακρυσμένες κοινότητες.

Δεν είναι μόνοι τους!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!

Με τέτοιο προσωπικό οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν να φοβούνται τίποτα και κανέναν!

Συγχαίρω και ευγνωμονώ όλο το προσωπικό του Δ’ ΣΣ και της Μοίρας ΚΔ!
Περήφανος για σας ακόμη μια φορά!
Να σας έχει ο Θεός καλά!», αναφέρει σε ανάρτησή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις