Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έβρος “σερίφηδες”: Δίνουν οδηγίες πώς να πιάνουν μετανάστες
ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος “σερίφηδες”: Δίνουν οδηγίες πώς να πιάνουν μετανάστες

Έβρος "σερίφηδες": "Όχι όπλα παιδιά, δεν μας αφήνουν"

Την ώρα που ο Άρειος Πάγος έδωσε εντολή για τους αυτόκλητους “σερίφηδες” του Έβρου, ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο της αυτοδικίας, ένα νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας, από το πως οργανώνονται οι “αυτόκλητοι πολιτοφύλακες” για να “συλλάβουν” μετανάστες. Στο συγκεκριμένο βίντεο που πρόβαλε το Mega, ένας άντρας με παραλλαγή, είναι όρθιος στην καρότσα αγροτικού και δίνει οδηγίες σε δεκάδες πολίτες, για το πώς να συλλαμβάνουν μετανάστες.

Τους τονίζει να μην χρησιμοποιήσουν όπλα και μαχαίρια, καθώς όπως λέει “δεν μας αφήνουν” και “θα έχετε προβλήματα”. Στο τέλος αναφέρει μάλιστα πως “έχουμε υβριδικό πόλεμο”. “Όπου μπορεί ο καθένας. Θέλετε να ξεκινήσουμε περιπολίες από τα Πετρωτά, απ’ το νοσοκομείο από πίσω, ότι πληροφορίες έχει ο καθένας.. “αναφέρει αρχικά και συμπληρώνει: “Θα σας παρακαλέσω όμως, όχι όπλα, όχι μαχαίρια παιδιά. Θα έχετε προβλήματα.

Δεν μας αφήνουν να κάνουμε κάτι άλλο. Δεν μας αφήνουν. Είναι παράνομο. Θα συλληφθείτε. Δεν σε αφήνουν να κάνεις τίποτα”. Καταλήγει στο βίντεο λέγοντας: “Μας καίνε, έχουμε υβριδικό πόλεμο, δεν μας αφήνουν. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις