Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πηνελόπη Αναστασοπούλου σύζυγος: Η επέτειος γάμου με τον Φώτη Μπερνάντο
LIFESTYLE

Πηνελόπη Αναστασοπούλου σύζυγος: Η επέτειος γάμου με τον Φώτη Μπερνάντο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου σύζυγος: Το ζευγάρι γιόρτασε 10 χρόνια κοινής πορείας

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο σύζυγός της, Φώτης Μπερνάντο, γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους την Κυριακή 27 Αυγούστου. Πριν από 10 χρόνια το ζευγάρι είχε το πρώτο του ραντεβού σε ένα καφέ. Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε τι κάνουν κάθε χρόνο για να γιορτάσουν το γεγονός. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι συνηθίζει να πηγαίνει στην επέτειό του για καφέ στο μέρος όπου πήγε στο πρώτο του ραντεβού. Αν και το συγκεκριμένο μαγαζί έκλεισε, το ζευγάρι βρήκε τον τρόπο για να τηρήσει το έθιμό του. «10 χρόνια. Τι κι αν το καφέ που πήγαμε στο πρώτο μας ραντεβού έχει κλείσει πια… Βρήκαμε και φέτος τρόπο να μπούμε και να πιούμε ξανά εκείνο τον καφέ… Πήραμε καφέ από αλλού, σκαρφαλώσαμε κάτι εμπόδια και μπήκαμε! Αυτό κάνουμε πάντα. 10 χρόνια βρίσκουμε τον τρόπο», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou)

Η αλλαγή στα μαλλιά της

Mία αλλαγή θέλησε να κάνει στην εμφάνισή της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η δημοφιλής ηθοποιός υιοθέτησε ένα καλοκαιρινό λουκ, το οποίο προτιμούν όλο και περισσότερες γυναίκες τελευταία. Γνωστή για την ενεργή της παρουσία στα social media, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί τη νέα της εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Με μία φωτογραφία από τις βουτιές της στην πισίνα, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών, η ηθοποιός έδειξε στο κοινό της τα κοτσιδάκια που αποφάσισε να κάνει στα μαλλιά της.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγραψε: «Διακοπές που αξίζουν», ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται στην Κρήτη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις