Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ναυαγοσώστης κλώτσησε άντρα από βατήρα: Μια σοκαριστική στιγμή
ΚΟΣΜΟΣ

Ναυαγοσώστης κλώτσησε άντρα από βατήρα: Μια σοκαριστική στιγμή

Οι υπεύθυνοι της πισίνας επιβεβαίωσαν το περιστατικό

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένας άντρας όταν έπεσε από βατήρα 10 μέτρων σε πισίνα στην Αυστρία, δίχως να το θέλει. Ο λόγος της πτώσης του ήταν το ανύποπτο σπρώξιμο ενός ναυαγοσώστη. Το περιστατικό καταγράφηκε από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι ανέφεραν πως ο νεαρός στεκόταν στην κορυφή της πλατφόρμας αρνούμενος να βουτήξει, έτσι ο ναυαγοσώστης αποφάσισε να τον «αποβιβάσει» σπρώχνοντάς τον με το πόδι.

Φέρεται πως προηγουμένως τον είχαν πλησιάσει άλλοι δύο ναυαγοσώστες οι οποίοι προσπάθησαν να τον πείσουν να βουτήξει, μάταια όμως. Έτσι ο τρίτος και τελευταίος αποφάσισε να… πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το περιστατικό ερευνάται, με τον εν λόγω ναυαγοσώστη να απουσιάζει σε διακοπές. Οι υπεύθυνοι της πισίνας επιβεβαίωσαν το περιστατικό και την ανάμειξη του υπαλλήλου τους.

Σύμφωνα με τους ίδιους, έχει ανασταλεί από την εργασία του για το υπόλοιπο της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά μπορεί να εργαστεί σε άλλη πισίνα.

«Η δουλειά ενός ναυαγοσώστη είναι να διασφαλίζει την ασφάλεια των πελατών. Ως εκ τούτου, είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι ο ναυαγοσώστης ενεπλάκη στην πτώση. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξεκαθαρίσουμε τις συνθήκες» ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις