Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαστούκισε ιερέα για τις ταυτότητες: Ένα θλιβερό περιστατικό στα Ψαχνά
ΕΛΛΑΔΑ

Χαστούκισε ιερέα για τις ταυτότητες: Ένα θλιβερό περιστατικό στα Ψαχνά

Χαστούκισε ιερέα για τις ταυτότητες: Τι έγινε μεταξύ ιερέα και ενορίτισσας

Ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στα Ψαχνά Ευβοίας μεταξύ μιας 45χρονης και ενός 66χρονου ιερέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekklisiaonline.gr, η 45χρονη η οποία ανήκει στην ενορία του 66χρονου κληρικού είχε μια έντονη αντιπαράθεση μαζί του σήμερα το πρωί του Σαββάτου 26 Αυγούστου 2023 έξω από την Εκκλησία που λειτουργεί ο ίδιος εδώ και 12 χρόνια.

Τι έγινε μεταξύ ιερέα και ενορίτισσας

Όπως αναφέρει ο ιερέας, όλα ξεκίνησαν μόλις η γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών ζήτησε το λόγο από τον ιερέα γιατί δεν πήρε θέση στο κήρυγμά του για το ζήτημα με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες. Ο κληρικός με ηρεμία της απάντησε πως αυτό δεν είναι ζήτημα πνευματικό, δεν αφορά την Εκκλησία και ίσως θα πρέπει να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.

Τότε η γυναίκα εξοργίστηκε, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον ιερέα με χαρακτηρισμούς όπως «προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη», λέγοντας πως είδε στο διαδίκτυο γέροντα από το Άγιο Όρος να φωνάζει να μην πάρουν τις ταυτότητες. Ο 66χρονος κληρικός της απάντησε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο και τότε εκείνη ξέσπασε και έφτασε μέχρι και στο σημείο να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο. Στη συνέχεια ήρθε ο σύζυγος της κυρίας, ο οποίος κάνει και διακονήματα στον Ναό και το περιστατικό έληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις