Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παπανικολάου για πυρκαγιές: «Πρέπει όλοι μας να κάνουμε κάτι για να μη βλέπουμε μανάδες να θρηνούν τα παιδιά τους»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παπανικολάου για πυρκαγιές: «Πρέπει όλοι μας να κάνουμε κάτι για να μη βλέπουμε μανάδες να θρηνούν τα παιδιά τους»

Κώστας Παπανικολάου πυρκαγιές: Ο αρχηγός της Εθνικής συγκλόνισε με τα λόγια του για τις πυρκαγιές που πληγώνουν την χώρα μας τονίζοντας πως όλοι πρέπει να προσπαθήσουν για να βρεθούν λύσεις.

Μια ανάσα πριν την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023 και ενώ η χώρα φλέγεται, ο Κώστας Παπανικολάου συγκλόνισε με τα όσα είπε για τις πυρκαγιές που πληγώνουν την χώρα μας. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των πυρκαγιών, τονίζοντας πως όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουν για να βρεθούν λύσεις, ενώ αναφέρθηκε και στην ωμότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το θέμα.

Οι δηλώσεις του αρχηγού της Εθνικής

Συγκεκριμένα ο άσος του Ολυμπιακού είπε: «Τι μπορούμε να πούμε ούτως ώστε να παρέχουμε υποστήριξη στους ανθρώπους που μπαίνουν στις φωτιές για να σώσουν ανθρώπους και περιουσίες. Αυτό που είναι ανησυχητικό και με ενοχλεί βαθιά, είναι το πόσο ωμό έχει γίνει αυτό κάθε καλοκαίρι. Η ωμότητα αυτού του πράγματος είναι αυτό που με ανησυχεί.

Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κάτι, όλοι μας να κάνουμε κάτι για να μη βλέπουμε μανάδες να θρηνούν τα παιδιά τους γιατί έπεσε το καναντέρ, γιατί έχασαν τα σπίτια τους, παιδιά να ξεσπιτώνονται πριν πατήσουν στα πόδια τους. Στα λόγια είμαστε πάντα όλοι καλοί, να βρούμε τον τρόπο για να κάνουμε και πράξεις».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις