Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παλιοσπύρου – Βογιατζάκη: Το ξέσπασμα και η αντίδραση του Γιάννη Μπούτα
LIFESTYLE

Παλιοσπύρου – Βογιατζάκη: Το ξέσπασμα και η αντίδραση του Γιάννη Μπούτα

Παλιοσπύρου - Βογιατζάκη: "Δεν έχει βγει κάποια απόφαση, δεν μπορείς να λες κάποιον εγκληματία. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Εμένα μου φαίνεται λίγο σκληρή φράση"

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου κατά της Σοφίας Βογιατζάκη και όσα έγραψε στην συνέχεια για τον Γιώργο Κιμούλη σχολίασαν μέσα από το Καλοκαίρι Yes. Ο Γιάννης Μπούτος απάντησε για την ανάρτηση που αφορούσε δηλώσεις οι οποίες παραχωρήθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Open και δεν συμφώνησε καθόλου με όσα αναφέρθηκαν.

«Το να λες εγκληματία κάποιον όταν δεν έχει βγει κάποια απόφαση; Μου φαίνεται πολύ υπερβολικό. Μίλησε με ακραίους χαρακτηρισμούς και νομίζω ότι επειδή ακριβώς τα λέει η κ. Παλιοσπύρου όλοι κάνουν ένα βήμα και λένε οκ, επειδή το λέει η συγκεκριμένη συμφωνούμε, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Δεν έχει βγει κάποια απόφαση, δεν μπορείς να λες κάποιον εγκληματία. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Εμένα μου φαίνεται λίγο σκληρή φράση» είπε αρχικά ο Γιάννης Μπούτος.

”Τώρα με το Me Too φοβάσαι να πεις κάτι διαφορετικό”

Όταν η Μαριάντα Πιερίδη ανέφερε πως δεν καταλαβαίνει τα δημόσια ξεσπάσματα από τη στιγμή που δεν υπάρχει δικαστική απόφαση, ο Γιάννης Μπούτος συνέχισε: «Καταλαβαίνω πως το λες. Τώρα με το Me Too φοβάσαι να πεις κάτι διαφορετικό, μην έρθουν όλοι πάνω σου και σου πούνε ότι δεν υποστηρίξεις το κίνημα ή οτιδήποτε. Στηρίζουμε πάντα τα θύματα, είμαστε μαζί τους και προφανώς τον τελευταίο λόγο τον έχει το δικαστήριο, αλλά πρέπει να θεσμοθετήσουμε κάποια όρια για να μπορούμε κι εμείς να πούμε ελεύθερα την άποψή μας.

Αν έχουμε σφαιρική άποψη και βλέπουμε κάποια γεγονότα, μπορούμε κι εμείς να πούμε α σε αυτό συμφωνώ και σε αυτό δεν συμφωνώ. Δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος είπε κάτι, να είμαστε όλοι μαρμαρωμένοι και να μην μπορούμε να πούμε τίποτα. Δεν μπορούμε να δίνουμε πάντα άλλοθι σε φιγούρες που επηρεάζουν όντως πολύ την κοινή γνώμη, ότι δεν μπορούμε να πούμε κάτι αντίθετο για να μην μας πούνε κακούς χαρακτηρισμούς.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις