Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βογιατζάκη – Κιμούλης: Το «ξέσπασμα» της Ιωάννας Παλιοσπύρου
LIFESTYLE

Βογιατζάκη – Κιμούλης: Το «ξέσπασμα» της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Βογιατζάκη - Κιμούλης: Στηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βία;

Το «ξέσπασμα» της Ιωάννας Παλιοσπύρου προκάλεσαν δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη, η οποία εξέφρασε την εκτίμηση που έχει στο πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes» για τη θεατρική παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα», όπου συμμετέχει στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη, με τον ίδιο να υπογράφει και τη σκηνοθεσία της παράστασης. Μεταξύ άλλων, η Σοφία Βογιατζάκη έκανε για μία ακόμη φορά ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τον Γιώργο Κιμούλη, κάτι που προκάλεσε το «ξέσπασμα» της Ιωάννας Παλιοσπύρου, με αφορμή και τις καταγγελίες που έχουν γίνει εναντίον του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Καλλιεργείτε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να δρουν οι εγκληματίες»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στο θέμα με σειρά από stories που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την ενόχλησή της. «Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί εγώ θα τρελαθώ… 1. Βγαίνει η συγκεκριμένη και στηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βία σε ανθρώπους; 2. Πηγαίνουν άνθρωποι και χαραμίζουν χρόνο και χρήμα για να δούνε δική του παράσταση; 3. Μας νοιάζει αν είναι καλός σκηνοθέτης ή ηθοποιός από τη στιγμή που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές;», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Εκτός από αυτό, επιτρέπεται ελληνικό μέσο ενημέρωσης να προβάλλει στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα πρωταγωνιστές είτε καταδικασμένους εγκληματίες και βιαστές, είτε υπό έρευνα; Απορώ ποιος κάθεται και παρακολουθεί αυτό το πρόγραμμα με αυτά τα πρότυπα ανθρώπων», συνέχισε η ίδια.

«Και προφανώς μιλάω ως θύμα. Σταματήστε με την αφέλεια και την αδιαφορία σας να καλλιεργείτε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να δρουν οι εγκληματίες. Δείξτε προτίμηση και δώστε προβολή σε ανθρώπους που τουλάχιστον δεν θα τη χρησιμοποιήσουν για να κάνουν κακό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλό είναι. Αλλιώς είμαστε όλοι συνένοχοι. Αυτά!», πρόσθεσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Τι είχε αναφέρει η Σοφία Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατες δηλώσεις της η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε μεταξύ άλλων για την περιοδεία της με τον Γιώργο Κιμούλη και την παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα». «Η καλοκαιρινή περιοδεία πηγαίνει πολύ καλά. “Δωδέκατη Νύχτα” του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία και μετάφραση του Γιώργου Κιμούλη, παίζει κιόλας, πρωταγωνιστεί ο γλυκός μου. Την έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ ο κόσμος την παράσταση. Είναι πάρα πολύ ωραία δουλειά, καλοδουλεμένη, καλοστημένη», είπε αρχικά η ηθοποιός. «Τι να πω για τον Κιμούλη; Είναι ένα όνομα, μια ιστορία. Το όνομά του είναι η αναφορά του ελληνικού θεάτρου. Αν με ρωτήσεις για το ελληνικό θέατρο, ποιο όνομα μού έρχεται, είναι “Γιώργος Κιμούλης”», πρόσθεσε η Σοφία Βογιατζάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις