Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοφία Χατζηπαντελή Instagram: Η νέα εμφάνιση του μοντέλου με ξανθό μαλλί
LIFESTYLE

Σοφία Χατζηπαντελή Instagram: Η νέα εμφάνιση του μοντέλου με ξανθό μαλλί

Σοφία Χατζηπαντελή Instagram: Η ανάρτηση με το νέο της λουκ

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει αποδείξει πως αγαπάει πολύ τις αλλαγές στην εμφάνισή της. Το διάσημο μοντέλο που αγαπήθηκε από το κοινό κατά τη συμμετοχή της ως κριτής στο GNTM δημοσιεύει συχνά, στιγμές της καθημερινότητάς της στα social media για να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να δείξει στο κοινό της το νέο της λουκ. Η Σοφία Χατζηπαντελή άφησε πίσω της το άλλοτε σκούρο χρώμα των μαλλιών της κι αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή.
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, εμφανίζεται… ξανθιά, με τα νέα της μαλλιά να έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα μαύρα της φρύδια, γεγονός που άρεσε στους ακόλουθούς της, όπως γράφουν στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της. Στο παρελθόν, το μοντέλο είχε περάσει ξανά από το ξανθό, όμως προτιμούσε πιο σκούρες αποχρώσεις συνήθως, όπως μαύρο ή χάλκινο. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Επέστρεψε μωρό μου».

«Όλα μπορούν να είναι ψεύτικα πάνω μου αλλά ο εαυτός μου είναι πάντα αυθεντικός!»

Υπενθυμίζεται ότι σε σχόλια που είχαν γίνει στο μοντέλο σχετικά με την εμφάνισή της, το μοντέλο θέλησε να απαντήσει στις κριτικές που έχει δεχτεί κατά καιρούς. Αφού εξέφρασε τον θαυμασμό της, που το διεθνούς φήμης μέσο, DailyMail, ασχολήθηκε με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, της ζητήθηκε να σχολιάσει τη στάση της Ραμόνας Βλαντή απέναντί της, η οποία μάλιστα πρόσφατα είπε για το μοντέλο ότι είναι μέσα στις πλαστικές. «Ξέρεις κάτι; Εγώ είμαι υπέρ των κοριτσιών. Πάντα μιλάω καλά για όλους. Πιστεύω στο κάρμα πάρα πολύ. Όλα μπορούν να είναι ψεύτικα πάνω μου αλλά ο εαυτός μου είναι πάντα αυθεντικός! Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο σε εμένα» απάντησε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις