Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ειρήνη Παπαδοπούλου Instagram: Η τραγουδίστρια πόζαρε με γαλάζιο μαγιό σε πισίνα στη Μύκονο
LIFESTYLE

Ειρήνη Παπαδοπούλου Instagram: Η τραγουδίστρια πόζαρε με γαλάζιο μαγιό σε πισίνα στη Μύκονο

Ειρήνη Παπαδοπούλου Instagram: Η τραγουδίστρια απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κάνει διακοποπές στη Μύκονο και απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού μαζί με την παρέα της. Η ίδια μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας, 21 Αυγούστου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της. Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα γαλάζιο μπικίνι σε πισίνα όπου βρισκόταν και πόζαρε στον φακό. «Σκέφτομαι τα πόσα να κλείσω αύριο;; Oι άνθρωποι είναι τελικά σαν το σταφύλι… Οι καλοί γίνονται κρασί.. Οι κακοί γίνονται ξύδι.. εεε;;;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. Επίσης, η τραγουδίστρια μοιράστηκε και ορισμένα βίντεο όπου φαίνεται να τραγουδάει καραόκε.

Οι διακοπές της Ειρήνης Παπαδοπούλου στη Σκόπελο

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πέρασε κάποιες μέρες των διακοπών της στη Σκόπελο και μοιράστηκε υλικό με το κοινό της. Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά, στιγμιότυπα από τη ζωή της. Στον προσωπικό της λογαριασμό τις τελευταίες ημέρες, θα δει κανείς αρκετές φωτογραφίες, τόσο από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις, όσο και από τις εμφανίσεις της στη σκηνή. Αυτή τη φορά, η Ειρήνη Παπαδοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών, που τη δείχνουν να ξαπλώνει στην άκρη μιας πισίνας, ενώ πίσω της φαίνεται το γαλάζιο της θάλασσας. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, γράφει: «Όποτε νιώθω μπλε, ξεκινώ να αναπνέω ξανά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις