Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τροχαίο ΒΟΑΚ: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ 22χρονος οδηγός μηχανής
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τροχαίο ΒΟΑΚ: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ 22χρονος οδηγός μηχανής

Τροχαίο ΒΟΑΚ: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του - Τραυματίστηκε και ο 20χρονος αναβάτης

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Βορειοανατολικό Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) τα ξημερώματα της Τρίτης (22/8)  με θύματα δύο νεαρούς αναβάτες μηχανής, ύστερα από σύγκρουση με ΙΧ. Μάλιστα ο ένας εκ των δύο, ένας 22χρονος, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος. Σύμφωνα με το cretapost.gr, το τροχαίο έγινε στον ΒΟΑΚ,  κοντά στο Ηράκλειο, και συγκεκριμένα στους Αγίους Θεοδώρους όπου ένα δίκυκλο και ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να πληγούν σοβαρά δύο νεαροί, ενώ η κατάσταση ενός εξ αυτών παραμένει σοβαρή.

Ο 22χρονος οδηγός του δικύκλου μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα σε κρίσιμη κατάσταση. Οι πληροφορίες του Cretapost αναφέρουν ότι στο δίκυκλο επέβαιναν δύο νεαροί -ηλικίας 20 και 22 ετών- ενώ το αυτοκίνητο οδηγούσε μια γυναίκα. Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και είχε σοβαρές συνέπειες για τον 22χρονο οδηγό της μηχανής.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει την διερεύνηση των ακριβών αιτίων και συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο. Οι ανακρίσεις θα διασαφηνίσουν το πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις