Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ζελένσκι Αθήνα – ανάρτηση: «Να προστατεύσουμε την ελευθερία στο κοινό ευρωπαϊκό μας σπίτι»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζελένσκι Αθήνα – ανάρτηση: «Να προστατεύσουμε την ελευθερία στο κοινό ευρωπαϊκό μας σπίτι»

Ζελένσκι Αθήνα - ανάρτηση: Ο Ουκρανός πρόεδρος σε ένα tweet ανέπτυξε όλες τις συναντήσεις που έχει προγραμματίσει για την σύντομη επίσκεψή του στην Ελλάδα

Κατά την άφιξή του στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Βολόντιμιρ Ζελένσκι έκανε και την πρώτη του ανάρτηση για την παρουσία του στην Αθήνα. Ο Ουκρανός πρόεδρος σε ένα tweet ανέπτυξε όλες τις συναντήσεις που έχει προγραμματίσει για την σύντομη επίσκεψή του στην Ελλάδα, αναφέροντας πως θα πραγματοποιηθούν «ουσιαστικές διαπραγματεύσεις» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Ζελένσκι τόνισε πως σκοπός της επίσκεψης και των συζητήσεων, είναι να βρεθεί τρόπος ώστε να προστατευτεί η «ανθρώπινη ζωή και η ελευθερία στο κοινό μας ευρωπαϊκό σπίτι».

Η ανάρτηση Ζελένσκι

«Επόμενη επίσκεψη στην Ελλάδα. Έχουμε ήδη φτάσει. Συνάντηση με την Πρόεδρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη και την ελληνική αντιπροσωπεία. Η ατζέντα περιλαμβάνει ό,τι μπορούμε να κάνουμε μαζί για να προστατεύσουμε την ανθρώπινη ζωή και την ελευθερία στο κοινό μας ευρωπαϊκό σπίτι. Σύνοδος Κορυφής Ουκρανίας-Βαλκανίων: κοινή συνάντηση με βαλκανικούς ηγέτες, συντονισμός της ευρωπαϊκής και ευρωατλαντικής ολοκλήρωσης, αμυντική συνεργασία, ασφάλεια. Επίσης, χωριστές συνομιλίες για διμερή θέματα.

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.Καθημερινά ενισχύουμε το κράτος μας, τους πολεμιστές μας και τη συνεργασία μας με τους εταίρους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις