Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γιος Παύλου Γλύξμπουργκ: Κωνσταντίνος Αλέξιος και Πόπι Ντελεβίν στο πρώτο τους κοινό εξώφυλλο
ΚΟΣΜΟΣ

Γιος Παύλου Γλύξμπουργκ: Κωνσταντίνος Αλέξιος και Πόπι Ντελεβίν στο πρώτο τους κοινό εξώφυλλο

Γιος Παύλου Γλύξμπουργκ: Η Πόπι δείχνει ευτυχισμένη με τον μεγαλύτερο γιο του Παύλου και της Μαρία Σαντάλ

Η Πόπι Ντελεβίν και ο Κωνσταντίνος Αλέξιος φιγουράρουν στο πρώτο τους κοινό εξώφυλλο για το ισπανικό Vanity Fair. Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι το 37χρονο μοντέλο και ηθοποιός Πόπι Ντελεβίν βρίσκεται σε σχέση με τον κατά 12 χρόνια νεότερό της Κωνσταντίνο Αλέξιο Γλίξμπουργκ, μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία James Cook, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν από 8 χρόνια. Η Πόπι Ντελεβίν φαίνεται μάλιστα ότι έχει δημιουργήσει μια ωραία σχέση και με την οικογένεια του Κωνσταντίνου Αλέξιου, κάνοντας παρέα και με την 26χρονη Μαρία Ολυμπία. Θυμίζουμε ότι ο Παύλος Γλίξμπουργκ και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ, έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά -τη Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο.

Το ζευγάρι, λοιπόν, φιλοξενήθηκε στο ψηφιακό εξώφυλλο του ισπανικού Vanity Fair,

Το ζευγάρι, λοιπόν, φιλοξενήθηκε στο ψηφιακό εξώφυλλο του ισπανικού Vanity Fair, στην ισπανική περιοχή Trasierra, σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από τη ζωή στην εξοχή και την ιππασία. «Οι βόλτες με άλογα είναι υπέροχες. Δεν είχα πάει ποτέ σε αυτή την περιοχή της νότιας Ισπανίας, ερωτεύτηκα αμέσως την παρθένα ομορφιά της και το φως της. Όταν σκέφτομαι την Ανδαλουσία μού έρχεται στο μυαλό το φλαμένκο, το κρασί Jerez και τα πουά, οπότε η Trasierra μου έδωσε μια εντελώς διαφορετική οπτική» είπε η Πόπι Ντελεβίν στο περιοδικό.

«Το μοντέλο και ηθοποιός είχε την ευκαιρία να ζήσει αυτήν την εμπειρία αυτό το καλοκαίρι με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Αλέξιο, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να τραβήξει φωτογραφίες και να γυρίσει ένα βίντεο. Ο παππούς της υπήρξε σύντροφος της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και μητέρα της είναι η Πανδώρας, μια από τις πιο όμορφες και στιλάτες γυναίκες του Λονδίνου τη δεκαετία του ’70 -η οποία έχει γράψει τα απομνημονεύματά της για εκείνη την εποχή, με τα καλά και τα άσχημά της-, και η αδελφή της είναι η Κάρα – “Είμαστε σαν δύο λαγουδάκια Duracell, πάντα με τη μπαταρία φορτισμένη για να πάμε για πάρτι”. Η Πόπι δείχνει ευτυχισμένη με τον μεγαλύτερο γιο του Παύλου και της Μαρία Σαντάλ. Εμείς τούς φιλοξενούμε στο ψηφιακό εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας» διαβάζουμε στην ανάρτηση του ισπανικού Vanity Fair.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις