Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Πρέλεβιτς Instagram: Φόρεσε το μαγιό της μητέρας της σε μια νοσταλγική ανάρτηση
LIFESTYLE

Άννα Πρέλεβιτς Instagram: Φόρεσε το μαγιό της μητέρας της σε μια νοσταλγική ανάρτηση

Άννα Πρέλεβιτς Instagram: «Φοράω κάτι περισσότερο από ένα ολόσωμο - είναι της μαμάς μου και το φορούσε όταν ήταν 28 χρονών» έγραψε

Μια ξεχωριστή ανάρτηση έκανε η Άννα Πρέλεβιτς το Σάββατο, 19 Αυγούστου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν και έκανε μια σπάνια αναφορά στην μητέρα της, η οποία απεικονίζεται στο στιγμιότυπο. Συγκεκριμένα, η Άννα Πρέλεβιτς ανάρτησε δύο φωτογραφίες, όπου στην πρώτη ποζάρει με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό στις διακοπές της, ενώ στην δεύτερη εικόνα απεικονίζεται η μητέρα της σε ηλικία 28 ετών, φορώντας το ίδιο μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Στη συνέχεια μοιράστηκε ένα μήνυμα με τους ακολούθους της.

«Η σημερινή φώτο έρχεται με μια νότα νοσταλγίας και πολλή χαρά. Φοράω κάτι περισσότερο από ένα ολόσωμο –είναι της μαμάς μου και το φορούσε όταν ήταν 28 χρονών (δες επόμενη φώτο). Την θυμάμαι να το φοράει τα καλοκαίρια! Για αυτό και μου φέρνει μια απερίγραπτη ευτυχία και ένα μείγμα αναμνήσεων και γέλιου! Της έχω “κλέψει” αρκετά ρούχα από τα παλιά τελευταία κάτι με έχει πιάσει! Thanks mama», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις