Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Κουλιανού Instagram: Το μοντέλο ποζάρει με πορτοκαλί μπικίνι στην Κύθνο
LIFESTYLE

Βίκυ Κουλιανού Instagram: Το μοντέλο ποζάρει με πορτοκαλί μπικίνι στην Κύθνο

Βίκυ Κουλιανού Instagram: «Δώσε μου περισσότερη λιακάδα. Καλοκαιράκι μου. Κύθνος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης

H Bίκυ Κουλιανού συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Το μοντέλο δεν σκοπεύει να χάσει λεπτό από τον ελεύθερό της χρόνο, περνώντας τον στην Αθήνα και βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Κύθνο.Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που αναρτά στα social media, απολαμβάνει το καλοκαίρι της και φροντίζει να εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή του. Το διάστημα αυτό των διακοπών της, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται υλικό από την καθημερινότητά της με το κοινό της στο Instagram.

Στη νέα της δημοσίευση, ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών, που τη δείχνουν να ποζάρει με ένα πορτοκαλί μπικίνι κι ασορτί παρεό στις αλλαξιέρες κάποιας παραλίας. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Δώσε μου περισσότερη λιακάδα. Καλοκαιράκι μου. Κύθνος».

Το ανέμελο καλοκαίρι του μοντέλου

Με make-up free φωτογραφίες μοιράζεται στιγμές από τις καλοκαιρινές του διακοπές στα social media το ελληνικό Instagram και η Βίκυ Κουλιανού δεν αποτελεί εξαίρεση. Μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, το μοντέλο πόζαρε άβαφο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ χαμογελά στην κάμερα του κινητού της. Στη λεζάντα έγραψε στα αγγλικά «Νιώσε ελεύθερος» και το κλιπ της απέσπασε πάνω από 1000 likes, από τις πρώτες ώρες της δημοσίευσής του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις