Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια: Οι τρυφερές φωτογραφίες λίγο πριν γίνουν για 3η φορά γονείς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια: Οι τρυφερές φωτογραφίες λίγο πριν γίνουν για 3η φορά γονείς

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μαράια: «Κάνεις τη ζωή όμορφη»

Μια τρυφερή ανάρτηση για τη σύζυγό του έκανε πριν από λίγες ώρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την αγάπη του στο πρόσωπό της. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διανύει περίοδο ξεκούρασης, καθώς εξαιτίας του τραυματισμού του παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδας στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ. Αποτέλεσμα αυτού, να περνάει τον χρόνο του απολαμβάνοντας τις διακοπές του, αλλά και οικογενειακές στιγμές, λίγο πριν γίνει για τρίτη φορά πατέρας.

Γιάννης Αντετοκούνμπο για τη σύντροφό του: «Κάνεις τη ζωή όμορφη»

Ο «Greek Freak», στο διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, περνάει αρκετό χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα, κάνοντας, μάλιστα, σχετικές αναρτήσεις στα social media. Πιο πρόσφατη ανάρτησή του, αυτή που έκανε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 14/8, «ανεβάζοντας» στο Instagram δύο φωτογραφίες, στις οποίες εικονίζεται ο ίδιος και η σύζυγός του, Μαράια, να ποζάρουν χαμογελαστοί.

Μάλιστα, στη δεύτερη φωτογραφία της σχετικής ανάρτησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχεται ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο από τη σύντροφό του. «Κάνεις τη ζωή όμορφη», γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσής του ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, εκφράζοντας την αγάπη του στη σύντροφό του, η οποία βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις