Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κώστας Ζαχαριάδης γήπεδο: Οργισμένες αντιδράσεις στα social media
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Ζαχαριάδης γήπεδο: Οργισμένες αντιδράσεις στα social media

Κώστας Ζαχαριάδης γήπεδο: Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων εξόργισε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τα όσα έγραψε για την παρουσία του στον αγώνα Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ

Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media με αφορμή το «χαλαρό καλοκαιρινό απόγευμα» που πέρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Ζαχαριάδης στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, παρακολουθώντας τον αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μαρσέιγ για τον γ’ προκριματικό του Champions League. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έβαλαν στον στόχαστρο τον κ. Ζαχαριάδη, μιλώντας για έλλειψη ενσυναίσθησης από την πλευρά του, καθώς, μία ημέρα αφότου ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσουρής δολοφονήθηκε από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια,  εκείνος περνούσε… χαλαρά στο γήπεδο. Παράλληλα υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι πρέπει να παραιτηθεί από την πολιτική και άλλοι να μιλούν για άκυρη και άκαιρη ανάρτηση.

Η ανάρτηση του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων που προκάλεσε αντιδράσεις:

Επανήλθε

Λίγες ώρες μετά ο κ. Ζαχαριάδης θέλοντας να απαντήσει σε όσους επέκριναν το «χαλαρό απόγευμα» που πέρασε υπενθύμισε μία ανάρτηση που είχε κάνει το πρωί της Τρίτης σχετικά με την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ. «Επειδή βλέπω ότι σε κάποιους φίλους έχει διαφύγει η προχθεσινή μου ανάρτηση για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, φιλάθλου της ΑΕΚ, θέλω να σας τη θυμίσω. Ο φασισμός δεν θα περάσει ούτε στην πολιτική, ούτε στην κοινωνία, ούτε στον αθλητισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις