Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βιετνάμ αεροσυνοδοί: Εξαρθρώθηκε “λουξ” κύκλωμα πορνείας
ΚΟΣΜΟΣ

Βιετνάμ αεροσυνοδοί: Εξαρθρώθηκε “λουξ” κύκλωμα πορνείας

Βιετνάμ αεροσυνοδοί: Έδιναν σε πελάτες φωτογραφίες από κοπέλες με στολή για να διαλέξουν

Ένα κύκλωμα πορνείας με αεροσυνοδούς, που πρόσφεραν σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι 2.300 ευρώ τη βραδιά σε πολυτελές ξενοδοχείο εξάρθρωσε η αστυνομία του Βιετνάμ. Αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο ξενοδοχείο της μεγαλύτερης πόλης του Βιετνάμ, της Χο Τσι Μιν, το βράδυ της Τετάρτης και συνέλαβαν τη Βο Θι Μάι Χαν, φερόμενη επικεφαλής του κυκλώματος, που απασχολούσε έως και 30 αεροσυνοδούς ως συνοδούς πολυτελείας.

Παράλληλα βρήκαν και τρεις αεροσυνοδούς στο κρεβάτι με διαφορετικούς άνδρες καθώς και μια τέταρτη γυναίκα, που εργάζεται ως μοντέλο, με έναν πελάτη, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Η 26χρονη Βο Θι Μάι Χαν κρατείται με την κατηγορία της μαστροπείας, ενώ φέρεται να έστελνε σε υποψήφιους πελάτες φωτογραφίες των κοριτσιών με στολή αεροσυνοδού για να επιλέξουν. Ήταν κι η ίδια αεροσυνοδός στον κρατικό αερομεταφορέα του Βιετνάμ, τη Vietnam Airlines, αλλά αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες για να αφοσιωθεί στο ρόλο της ως «μαντάμ», ενώ πρόσφερε και η ίδια σεξουαλικές υπηρεσίες σε πελάτες με παχιά πορτοφόλια.

Το κύκλωμα απασχολούσε τουλάχιστον 30 γυναίκες

Οι πελάτες μετέφεραν τα χρήματα στο λογαριασμό της Βο Θι Μάι Χαν, η οποία κανόνιζε στη συνέχεια τα ραντεβού με τις αεροσυνοδούς, πολλές εκ των οποίων ήταν πρώην συνάδελφοί της, αλλά και εργαζόμενες σε άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η μαστροπός στρατολογούσε τις νεαρές γυναίκες υποσχόμενη πολλά κέρδη. Σύμφωνα με την αστυνομία του Βιετνάμ το κύκλωμά της απασχολούσε τουλάχιστον 30 γυναίκες, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν αεροσυνοδοί και μοντέλα.

Η μαστροπός εισέπραττε προμήθεια 295 δολαρίων από τους πελάτες, από τους οποίους ζητούσε 810 ευρώ για μιάμιση ώρα με τις κοπέλες και 2.300 ευρώ για ολόκληρη τη βραδιά. Μέσα σε λίγους μήνες η Βο Θι Μάι Χαν είχε βγάλει 38.000 ευρώ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις