Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φράχτης Έβρου – Βελόπουλος: Aντίδραση ΝΔ για βίντεο στο Twitter
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φράχτης Έβρου – Βελόπουλος: Aντίδραση ΝΔ για βίντεο στο Twitter

Φράχτης Έβρου - Βελόπουλος: Η Νέα Δημοκρατία τοποθετείται σχετικά με αναρτήσεις στο Twitter

«Επικίνδυνο και επιπόλαιο» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τον Κυριάκο Βελόπουλο σε ανακοίνωσή της, με αφορμή βίντεο που ανήρτησε ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης στο Twitter και στα οποία παρουσιάζει μετανάστες να περνούν δήθεν από έναν συρμάτινο φράχτη στα σύνορα της χώρας. «Ξεφραγο αμπέλι η Ελλάδα! Η ΝΔ και ο Μητσοτάκης μας είχαν ζαλίσει με τον φράχτη» και η «η Ελλάς εάλω» σχολιάζει ο κ. Βελόπουλος στις αναρτήσεις αυτές.

Στην ανακοίνωσή της αυτή, ωστόσο, η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει πως τα βίντεο του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης είναι από τα βουλγαροτουρκικά σύνορα, τονίζοντας πως «αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά επικίνδυνος και επιπόλαιος, παίζοντας με σοβαρά ζητήματα εθνικής σημασίας».

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει: «Ο κ. Βελόπουλος υιοθετεί και διασπείρει fake news για τον φράχτη στον Έβρο, κάνοντας αντιπολίτευση στη χώρα! Παρουσιάζει στα social media του, βίντεο από τα βουλγαροτουρκικά σύνορα και το συνοδεύει από καυστικά σχόλια για τον φράχτη του Έβρου, εμφανίζοντάς το σαν να είναι από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Ο κ. Βελόπουλος αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά επικίνδυνος και επιπόλαιος, παίζοντας με σοβαρά ζητήματα εθνικής σημασίας. Απέναντι στον fake πατριωτισμό των fake news, εμείς συνεχίζουμε να προτάσσουμε τον πατριωτισμό της ευθύνης, της πράξης και του αποτελέσματος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις