Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καιρός 15 Αυγούστου 2023 – Αρναούτογλου: Οι πρώτες προβλέψεις
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός 15 Αυγούστου 2023 – Αρναούτογλου: Οι πρώτες προβλέψεις

Καιρός 15 Αυγούστου 2023 - Αρναούτογλου: Η ανάρτησή του

Την πρόγνωση του καιρού για τον Δεκαπενταύγουστο και μέχρι τις 20 Αυγούστου έδωσε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. Σύμφωνα με ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στη σελίδα του στο Facebook, ο καιρός θα είναι γενικά καλός, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 36 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, διευκρίνισε πως σε κλειστές πεδινές περιοχές μακριά από τη θάλασσα ο υδράργυρος θα φτάνει 1-2°C ψηλότερα. Αντίθετα, στις πιο ορεινές περιοχές θα δείχνει (π.χ. 500-1.000 μέτρα υψόμετρο) 4-8 βαθμούς χαμηλότερα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Παρασκευή 11 Αυγούστου: Σε Ιόνιο και ξηρά θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 4-5 Μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν άνεμοι με ένταση 6-7 Μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάνει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο 12 Αυγούστου: Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 4-6 Μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο, την Εύβοια, τη Βοιωτία και την Αττική οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 7-8 Μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάνει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 13 Αυγούστου: Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 4-6 Μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο, τη Θράκη, την Εύβοια, τη Βοιωτία και την Αττική θα πνέουν άνεμοι με ένταση 6-7 Μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάνει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Δευτέρα 14 Αυγούστου: Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 4-6 Μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο, τη Θράκη, την Εύβοια, τη Βοιωτία και την Αττική θα πνέουν άνεμοι με ένταση 7-8 Μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάνει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Τρίτη 15 Αυγούστου: Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πνέουν βόρειοι άνεμοι βόρειοι άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο, τη Θράκη, την Εύβοια, τη Βοιωτία και την Αττική θα πνέουν άνεμοι με ένταση 6-7 Μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάνει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Τετάρτη 16 Αυγούστου: Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο, τη Θράκη, την Εύβοια, τη Βοιωτία και την Αττική θα πνέουν άνεμοι με ένταση 6-7 Μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάνει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Πέμπτη 17 Αυγούστου: Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο, τη Θράκη, την Εύβοια, τη Βοιωτία και την Αττική θα πνέουν άνεμοι με ένταση 6-7 Μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάνει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Παρασκευή 18 Αυγούστου: Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο, τη Θράκη, την Εύβοια, τη Βοιωτία και την Αττική θα πνέουν άνεμοι με ένταση 6-7 Μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάνει τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο 19 Αυγούστου: Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο, τη Θράκη, την Εύβοια, τη Βοιωτία και την Αττική θα πνέουν άνεμοι με ένταση 6-7 Μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάνει τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 20 Αυγούστου: Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο, τη Θράκη, την Εύβοια, τη Βοιωτία και την Αττική θα πνέουν άνεμοι με ένταση 6-7 Μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάνει τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις