Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γονείς Μιχάλη Κατσουρή: Επικοινωνία Οικονόμου με τον πατέρα του άτυχου 29χρονου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γονείς Μιχάλη Κατσουρή: Επικοινωνία Οικονόμου με τον πατέρα του άτυχου 29χρονου

Γονείς Μιχάλη Κατσουρή: «Θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε τους δράστες»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, επικοινώνησε με τον πατέρα του 29χρονου θύματος οπαδικής βίας, Μιχάλη Κατσουρή, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του. Ο κ. Οικονόμου μετέφερε τα συλλυπητήρια και του πρωθυπουργού, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα κάνει τα πάντα για να φθάσει στον εντοπισμό των δραστών και την παραπομπή τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Όπως ανακοίνωσε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα, στα social media, η εξόδιος ακολουθία του Μιχάλη Κατσουρή θα γίνει την Παρασκευή 11 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα και ώρα 17:00. Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του 29χρονου, μιλώντας νωρίτερα στο Star, τόνισε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του.

«Δυστυχώς, έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μη χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή κατέρρευσε όταν έμαθε για τον θάνατο του γιου της και υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. «Είναι με φάρμακα, θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο ”αντίο” στον Μιχάλη μας» είπε η θεία του 29χρονου, μιλώντας στο Star. Και πρόσθεσε: «Μου είπε “δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι”».

Δείτε το ρεπορτάζ του Star:
Στο 7ο δευτερόλεπτο του ρεπορτάζ, ο εικονιζόμενος δεν είναι ο αδικοχαμένος Μιχάλης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις