Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεωργούλης – Σταυροπούλου Κύθνος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση του ευρωβουλευτή μετά τις καταγγελίες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργούλης – Σταυροπούλου Κύθνος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση του ευρωβουλευτή μετά τις καταγγελίες

Γεωργούλης - Σταυροπούλου Κύθνος: Για φαγητό στην Κύθνο με τη Βίκυ Σταυροπούλου

Στην Κύθνο, παρέα με τη Βίκυ Σταυροπούλου, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός τον Αλέξη Γεωργούλη, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τις καταγγελίες εναντίον του. Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής, σε φωτογραφίες που παρουσίασε η εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», καταγράφεται να τρώει παρέα με την επίσης ηθοποιό και φίλη του, σε μαγαζί στην Κύθνο. Στις σχετικές εικόνες ο Αλέξης Γεωργούλης εμφανίζεται με πιο μακριά μαλλιά από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει, και με γένια.

Η καταγγελία σοκ

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής βρέθηκε τον Απρίλιο αντιμέτωπος με καταγγελία για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης, με την υπόθεση να τον οδηγεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Γεωργούλης, μετά από μία μεγάλη παύση που ακολούθησε τις καταγγελίες εναντίον του, «επέστρεψε» στα social media στις 18 Ιουλίου, με αναρτήσεις σχετικές με την παροχή βοήθειας στις περιοχές που είχαν πληγεί από τις φωτιές.

Τώρα, ο ίδιος φαίνεται πως επιχειρεί να επιστρέψει στους κανονικούς του ρυθμούς, με τον φωτογραφικό φακό να τον «συλλαμβάνει» παρέα με την αγαπημένη του φίλη να απολαμβάνουν το φαγητό τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις