Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μιχάλης Κατσουρής – μητέρα: «Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι»
ΕΛΛΑΔΑ

Μιχάλης Κατσουρής – μητέρα: «Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι»

Μιχάλης Κατσουρής - μητέρα: Απαρηγόρητοι οι γονείς του αδικοχαμένου 29χρονου

Σοκαρισμένη παραμένει η Ελλάδα από τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, μετά από επίθεση Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από την OPAP Arena. Η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή κατέρρευσε όταν έμαθε για τον θάνατο του γιου της και υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. «Είναι με φάρμακα, θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας» είπε η θεία του 29χρονου μιλώντας στο Star. Και πρόσθεσε: «Μου είπε “δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι”».

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 29χρονου τόνισε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του. «Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star. Σημειώνεται, ότι στο 7ο δευτερόλεπτο του ρεπορτάζ του Star, ο εικονιζόμενος δεν είναι ο αδικοχαμένος Μιχάλης Κατσουρής.

Θεία δολοφονημένου Μιχάλη: Πήγε ψηλά σαν αετός

Η θεία του άτυχου νεαρού μίλησε στον ΑΝΤ1 και τα λόγια της συγκλονίζουν. Με δάκρυα στα μάτια, ανέφερε ότι την πήρε τηλέφωνο η αδελφή της το πρωί για να την ενημερώσει για το τραγικό γεγονός και αρχικά πίστεψε ότι έπαθε κάτι ο ηλικιωμένος πατέρας τους. Ωστόσο, τα νέα που της μεταφέρθηκαν ήταν ακόμη τραγικότερα. «Με παίρνει η αδερφούλα μου, η Ιφιγένεια, το πρωί και μου λέει: “Αννούλα, Αννούλα”. Νόμιζα ότι πέθανε ο μπαμπάς μου, γιατί είναι και 90 χρόνων. Και μου λέει: “Τον Μιχαλάκη μας, μας τον μαχαιρώσανε οι χούλιγκαν”. Αχ, Θεέ μου, δεν θα το αφήσω έτσι».

Αναφερόμενη στη λατρεία που είχε ο άτυχος 29χρονος στην ομάδα του, είπε: «Τίποτα, ξερό ψωμί… Όλο τον μισθό του έδινε για την ΑΕΚ, τα πάντα όλα για την ΑΕΚ. Τώρα; Θα μας φέρουν πίσω το παιδί; Όχι. Εδώ είχε ζωγραφίσει στο στήθος του την ΑΕΚ. Μόνο την ΑΕΚ. Πήγε ψηλά σαν αετός», δήλωσε η θεία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. Η θεία του Μιχάλη Κατσουρή μίλησε και στην κάμερα του ΣΚΑΪ. «Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας;» ήταν τα πρώτα λόγια της, ενώ είπε ότι «τον στρίμωξαν κάπου και τον φάγανε», καταρρακωμένη από τον άδικο χαμό του ανιψιού της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις