Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λάουρα Νάργες Instagram: Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της
LIFESTYLE

Λάουρα Νάργες Instagram: Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της

Λάουρα Νάργες Instagram: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω το νέο κεφάλαιο με την οικογένειά μου»

Τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα γιόρτασε η Λάουρα Νάργες, που πλέον έχει αποκτήσει έναν γιο με τον Χρήστο Σαντικάι. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Λάουρα Νάργες ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με το μωρό και τον τραγουδιστή, γράφοντας στη λεζάντα: «Το καταπληκτικό και μοναδικό 32ο έτος της ζωής μου.  Ανυπομονώ να ξεκινήσω το νέο κεφάλαιο με την οικογένειά μου». Με τη σειρά του και ο τραγουδιστής, ευχήθηκε στη σύζυγό του, με μια από τις φωτογραφίες που ανέβασε εκείνη. Στο τρυφερό στιγμιότυπο, εμφανίζεται η ραδιοφωνική παραγωγός να παίζει με το μωρό. «Εύχομαι στον άνθρωπό μου Χρόνια Πολλά. Να τα εκατοστήσες άγγελέ μου. Θα είμαι πάντα δίπλα σας. Σας αγαπώ, οικογένεια… ευλογία» έγραψε στην ανάρτησή του, ο Χρήστος Σαντικάι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

Η ανάρτηση της Λάουρας για τα γενέθλια της μητέρας της και του συντρόφου της

Η Λάουρα Νάργες έχει ένα αρκετά ενεργό προφίλ στο Instagram και αναρτά περιεχόμενο από την καθημερινότητά της ως μητέρα. Η ραδιοφωνική παραγωγός, μοιράζεται με τους ακολούθους της διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τον γιο που απέκτησε με τον Χρήστο Σαντικάι, αλλά και την υπόλοιπη οικογένεια. Την Παρασκευή 7 Ιουλίου, ανέβασε ένα Instagram story με τη μητέρα της, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστές στην κάμερα για μία selfie φωτογραφία. «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά (και γιαγιά) του κόσμου. Είμαστε πολύ τυχεροί που σε έχουμε» έγραψε η Λάουρα Νάργες στην ανάρτηση.

Στις 16 Ιουνίου, η Λάουρα Νάργες έστειλε τις ευχές της και στον αγαπημένο της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό για τα δικά του γενέθλια. Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες τους κι έγραψε στον Χρήστο Σαντικάι: «Χαρούμενα γενέθλια, μωρό μου. Σ´αγαπάω πολύ . Ps: Πάτα δεξιά για να δεις ένα γλυκό στιγμιότυπο, 4 μέρες πριν τα φτιάξουμε και επίσημα το 2021».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις