Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Η παρουσιάστρια εξηγεί τη σημασία του τατουάζ της
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Η παρουσιάστρια εξηγεί τη σημασία του τατουάζ της

Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Τί συμβολίζει το γράμμα «Α» στον καρπό της;

Tην ιστορία πίσω από το τατουάζ της μοιράστηκε η Ελεονώρα Μελέτη με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια του MEGA έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία εξήγησε στο κοινό της τη σημασία του τατουάζ που έχει στον καρπό της. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε, η Ελεονώρα Μελέτη έχει «χτυπήσει» στο χέρι της το γράμμα «Α». Αρχικά, το έκανε ως συμβολισμό των λέξεων «αγάπη, αλήθεια, ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια, αγώνας, αέρας, αγνωμοσύνη, ανεξαρτησία, αδικία, αποδοχή και απόρριψη».
Ωστόσο, πλέον σημαίνει για εκείνη κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Είναι το αρχικό γράμμα του ονόματος της κόρης της, Αλεξάνδρα.

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «Βλέπεις αυτό το «άλφα» τατουάζ που έχω; Το είχα κάνει στις 11/11/11. Όλοι λέγανε τότε πως αυτή είναι μια μέρα υψηλής δόνησης κ ένιωθα την ανάγκη να «χτυπήσω» εκείνη τη μοναδική ημερομηνία, το αρχικό γράμμα από λέξεις που είναι σημαντικές για μένα: αγάπη, αλήθεια, ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια, αγώνας, αέρας, αγνωμοσύνη, ανεξαρτησία, αδικία, αποδοχή, απόρριψη. Τότε δεν είχα συμπεριλάβει τη πιο σημαντική λέξη από «άλφα» , η οποία με το που μπήκε στη ζωή μου, το τατουάζ αυτό απέκτησε άλλη σημασία. «Αλεξάνδρα». Και ξαφνικά το σημαντικό αντικαθίσταται από το σημαντικότερο κ το σημαντικότερο γίνεται το ΑΠΟΛΥΤΟ. Από «άλφα» κ αυτό».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις