Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

15

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύλληψη Κροατών – Ευζώνων: «Επιχείρησαν να διαφύγουν»
ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη Κροατών – Ευζώνων: «Επιχείρησαν να διαφύγουν»

Σύλληψη Κροατών - Ευζώνων: Βρέθηκαν μαχαίρια και ρόπαλα στο βαν που επέβαιναν

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, επτά Κροάτες συνελήφθησαν πριν από λίγο στα σύνορα των Ευζώνων, επιχειρώντας να διαφύγουν από την Ελλάδα μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στο θάνατο του Μιχάλη, του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, βρέθηκαν μαχαίρια και ρόπαλα στο βαν τους, δηλαδή οι επτά Κροάτες ανήκαν στο κομβόι των 100 περίπου χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έφτασε στην Αθήνα, παρά την απαγόρευση της UEFA για μετακίνηση οπαδών. Συνολικά, για τα επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη φαίνεται ότι έχουν συλληφθεί 105 άτομα ενώ αναζητούνται κι άλλοι Κροάτες χούλιγκαν από τους τουλάχιστον 150 που διέσχισαν όλη την Ελλάδα και έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Προσήχθη 19χρονος Κροάτης στην Κακαβιά

Στην προσαγωγή ενός 19χρονου Κροάτη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, που επέβαινε σε αλβανικό λεωφορείο, προσήχθη στο ΑΤ Ιωαννίνων προκειμένου να διαπιστωθεί πότε μπήκε στη χώρα και εάν εμπλέκεται στη δολοφονία του Κατσουρή. Από την πλευρά του το top-channel.tv, αναφέρει ότι ο 19χρονος επιχείρησε μα διαφύγει μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια επιχείρησε ένας 19χρονος Κροάτης.

Όπως μεταδίδει το μέσο, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο Κροάτης χούλιγκαν, που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ, προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα, αλλά ακινητοποιήθηκε στο ελληνικό συνοριακό σημείο της Κακαβιάς. Οι πληροφορίες από την ΕΛΑΣ ο συνοριακός σταθμός της Κακαβιάς έχει σταματήσει 10 Κροάτες και αυτή την ώρα γίνονται συνεννοήσεις με το αρχηγείο της Αστυνομίας για το εάν θα προσαχθούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις