Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / «Αττική Μπροστά» – Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
ΕΛΛΑΔΑ

«Αττική Μπροστά» – Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Νίκος Χαρδαλιάς εκλογές: Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής δηλώνει πως αισθάνεται βαριά την ευθύνη να επιτελέσει το έργο για το οποίο ζητάει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

«Η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά», είναι το μήνυμα του υποψήφιου για την Περιφέρεια Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε πως το όνομα του συνδυασμού του είναι «Αττική Μπροστά».

«Σήμερα ξεκινάμε μαζί, για να πάμε την Αττική Μπροστά. Γιατί τον Οκτώβριο, καλούμαστε να πάρουμε μία απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αυτοδιοίκησης: αφορά τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας», σημειώνει ο Νίκος Χαρδαλιάς στη χθεσινή 7/8 ανάρτησή του, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023.

«Θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας»

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «κάθε ψηφοδέλτιο θα εμπεριέχει μέσα τη δική σας εμπιστοσύνη. Και θέλω να μου επιτρέψετε να την κερδίσω». «Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητάω να με εμπιστευτείτε. Και δεσμεύομαι πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, εάν αποφασίσετε να μου την δώσετε. Γιατί η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά. Κάθε μέρα, ένα βήμα μπροστά», τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις