Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποστόλης Τότσικας Ίνσταγκραμ: Ποζάρει στον φακό της Ρούλας Ρέβη
LIFESTYLE

Αποστόλης Τότσικας Ίνσταγκραμ: Ποζάρει στον φακό της Ρούλας Ρέβη

Αποστόλης Τότσικας Ίνσταγκραμ: Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί της Τήνου

Η Ρούλα Ρέβη φωτογράφισε τον Αποστόλη Τότσικα στη θάλασσα και οι φωτογραφίες ενθουσίασαν τους followers της, αφού μοιάζει με αρχαίο Έλληνα θεό. Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2014 και οι δυο τους έχουν αποκτήσει δίδυμα παιδιά, την Ειρήνη και τον Άγγελο, που είναι 8 ετών. Όπως είναι αναμενόμενο, η γνωστή φωτογράφος λατρεύει να αποθανατίζει την οικογένειά της και συχνά μοιράζεται στον λογαριασμό της στο Instagram στιγμές από την οικογενειακή της ζωή. Όσον αφορά τον Αποστόλη Τότσικα, ο ίδιος είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια για τον ρόλο του μπαμπά σε συνέντευξή του, αλλά και τον έρωτά του με τη σύζυγό του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)


«Είναι υπέροχο να είσαι μπαμπάς. Κι έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα βρω κι άλλον χρόνο για να είμαι με τα παιδιά, αν και τα καταφέρνω ήδη μια χαρά. Είμαι της ποιότητας του χρόνου. Βλέπω εμένα στα παιδιά. Εζησα σε μια οικογένεια από όπου πήρα πολλή αγάπη» είπε συγκεκριμένα, προσθέτοντας στη συνέχεια «Ο έρωτας καθόρισε τη ζωή μου. Οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας ορίζουν μερικές φορές και την πραγματικότητά μας. Η Ρούλα μού άλλαξε όλο μου τον κόσμο προς το καλύτερο. Μου μετακίνησε τον εσωτερικό μου κόσμο και την αντίληψη στα πράγματα. Με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι κι εκείνη στον χώρο και ξέρει πολλά. Είναι πάντα η πυξίδα μου σε οτιδήποτε κι αν κάνω. Είμαστε πολύ δεμένοι».

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι βρίσκεται στην Τήνο

Αυτήν την περίοδο, λοιπόν, η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Τήνο και δημοσιεύουν φωτογραφίες στους επίσημους λογαριασμούς τους στο Instagram από την παραμονή τους στο νησί. Από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη, πολλοί στάθηκαν σε αυτές του Αποστόλη Τότσικα με το μαγιό του στα βράχια. Γοητευτικός και σέξι, λειτουργεί ως το ιδανικό μοντέλο για τη σύζυγό του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις