Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μελίνα Νικολαΐδη Instagram: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή ποζάρει με μαγιό στα Κουφονήσια
LIFESTYLE

Μελίνα Νικολαΐδη Instagram: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή ποζάρει με μαγιό στα Κουφονήσια

Μελίνα Νικολαΐδη Instagram: Η 19χρονη μοιράστηκε στα social media στιγμές με τις φίλες της στις καλοκαιρινές τους διακοπές

Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τις μαγικές τοποθεσίες που έχουν τα Κουφονήσια μαζί με τις φίλες της, με τις οποίες κάνει τις διακοπές της. Η Μελίνα Νικολαΐδη απαθανάτισε πολλές από τις στιγμές των διακοπών της στα Κουφονήσια και ανέβασε φωτογραφίες από εκεί, στις οποίες ποζάρει και με το μπικίνι της. Η Μελίνα χαίρεται τις ομορφιές της χώρας μας και φορτίζει τις μπαταρίες της για τον χειμώνα καθώς θα επιστρέψει στο Λονδίνο το φθινόπωρο για να συνεχίσει τις σπουδές της. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε από τα Κουφονήσια:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @melina.nikolaidi


Στα Κουφονήσια για ακόμα μια φορά και η Ηλιάννα Παπαγεωργίου

Μετά τη Σαντορίνη, σειρά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαν τα Κουφονήσια. Το δημοφιλές μοντέλο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί, κάνοντας επιτέλους ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η ίδια διατηρεί μια ενεργή παρουσία στα social media και φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους υλικό από την καθημερινότητά της. Έτσι και τώρα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι της. Σε κάποιες, το μοντέλο δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους, το τοπίο, ενώ σε άλλες ποζάρει στην κάμερα φορώντας το μπικίνι της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις