Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος και δήλωσε απόπειρα ληστείας
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος και δήλωσε απόπειρα ληστείας

Ηράκλειο Κρήτης: Σε βάρος του διανομέα σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Ήδη από την αρχική κατάθεση του 25χρονου διανομέα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου Κρήτης κατάλαβαν ότι κάτι έκρυβε. Ο 25χρονος, ο οποίος πήγε μόνος του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου με τραύμα από πυροβόλο όπλο  στην παλάμη του αριστερού του χεριού, αργά το βράδυ της Δευτέρας και ισχυρίστηκε ότι έγινε απόπειρα ληστείας. Ο νεαρός ντελιβεράς, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει για νοσηλεία, κατέθεσε στους άνδρες της Ασφάλειας ότι μόλις έφτασε με το μηχανάκι του στην περιοχή της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούβες, ένας άγνωστος τον ακινητοποίησε με την απειλή όπλου και του ζήτησε τις εισπράξεις. Όμως, τον πυροβόλησε αμέσως και τράπηκε σε φυγή, άγνωστο για ποιον λόγο! Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι δεν διέκρινε τα χαρακτηριστικά του δράστη μέσα στο σκοτάδι και ότι δεν θυμάται το ακριβές σημείο που δέχθηκε την επίθεση.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η περιγραφή του είχε κενά και ασάφειες και έκαναν έρευνα στο σπίτι του που βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία από αυτήν που υποτίθεται ότι πυροβολήθηκε. Εκεί, εντόπισαν κηλίδες αίματος και ένα όπλο που αποδείχθηκε ότι ήταν αυτό με το οποίο είχε τραυματιστεί ο 25χρονος. Έτσι, ο νεαρός αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε την στιγμή που το περιεργαζόταν τραυματίζοντας τον και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις