Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άντζελα Δημητρίου γιαγιά: Γέννησε η Όλγα Κιουρτσάκη
LIFESTYLE

Άντζελα Δημητρίου γιαγιά: Γέννησε η Όλγα Κιουρτσάκη

Άντζελα Δημητρίου γιαγιά: «Είναι ό,τι καλύτερο θα έρθει στη ζωή μας. Θα γεμίσει η ζωή μας με κλάματα, φωνές, χαρές».

Η Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου γέννησε και τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της, Φώτης Λιόσης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», η μικρή θα πάρει δύο ονόματα «Μιχαέλα – Αγγελική». Η Άντζελα Δημητρίου είναι συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη για την εγγονή της που ήρθε στον κόσμο. Σε δηλώσεις της πριν λίγους μήνες στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η γνωστή τραγουδίστρια είχε δηλώσει για την εγκυμοσύνη της κόρης της: «Είναι ό,τι καλύτερο θα έρθει στη ζωή μας. Θα γεμίσει η ζωή μας με κλάματα, φωνές, χαρές». «Είμαι έτοιμη για τον ρόλο της γιαγιάς. Ο Θεός να προσέχει το παιδί μου και να είναι πάντα καλά, γιατί μια μάνα είναι πάντα μάνα», συμπλήρωσε.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε αναφερθεί στην εγκυμονούσα κόρη της αλλά και πατέρα της Όλγας Κιουρτσάκη.

Η τραγουδίστρια ανέφερε αρχικά ότι: «Είναι μια γυναίκα περήφανη, μια γυναίκα δυναμική. Μια γυναίκα που πιστεύει πως είναι και μάνα και πατέρας για αυτό το αγγελούδι που θα φέρει στον κόσμο άλλο ένα αγγελούδι. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που η Όλγα θα έχει δίπλα της τον πατέρα του παιδιού της. Εγώ δεν είχα τον πατέρα της Όλγας όταν χρειαζόμουν να έχω την υποστήριξη του πατέρα. Είναι σκληρό στις μέρες μας να ακούγονται αυτά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια». Για το αν διατηρεί κάποια επαφή με τον πατέρα της Όλγας Κιουρτσάκη, η τραγουδίστρια απάντησε: «Καμία. Υπάρχουν γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους και υπάρχουν γονείς που δεν τα αγαπάνε. Έχουμε δει παραδείγματα, και πρόσφατα κιόλας, που όταν τα βλέπω στην τηλεόραση, λέω «δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά τους αυτοί οι άνθρωποι».

Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί που να μην το αγαπάς, να το σκοτώνεις. Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί και να το πετάς μέσα στο ποτάμι. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Είναι εξωφρενικά». Πριν από μερικές εβδομάδες η Όλγα ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια και η κόρη της μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης φωτογραφήθηκαν και παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, όπου μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Όλγα μέχρι να μείνει έγκυος. Μεταξύ άλλων, η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε πως μαζί με την κόρη της έκαναν τάμα για να καταφέρει να μείνει έγκυος, ενώ ανέφερε πως ο πατριάρχης στους Άγιους Τόπους της είχε πει πως θα μείνει έγκυος, και θα κάνει κορίτσι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις