Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Προσφυγή στη FIFA σκέφτεται η Παρί Σεν Ζερμέν για την υπόθεση Μπαπέ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσφυγή στη FIFA σκέφτεται η Παρί Σεν Ζερμέν για την υπόθεση Μπαπέ

Μπαπέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ενοχλημένη από τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ, η διοίκηση της γαλλικής ομάδας εξετάζει το ενδεχόμενο προσφυγής στην FIFA.

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν δεν κρύβει τη δυσφορία της για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ και για αυτόν τον λόγο εξετάζει το ενδεχόμενο προσφυγής στην FIFA, κυρίως λόγω της στάσης που τηρεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι διοικούντες τους πρωταθλητές Γαλλίας, είναι πεπεισμένοι, ότι ο Εμπαπέ και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη ολοκληρώσει μια συμφωνία για υπογραφή το επόμενο καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του. Σύμφωνα με μερίδα του γαλλικού Τύπου, αυτό όντως ισχύει, ωστόσο, δεδομένων των κανόνων της μεταγραφικής αγοράς, ένας παίκτης στο τέλος του συμβολαίου μπορεί να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον μελλοντικό νέο του σύλλογο, την 1η Ιανουαρίου και όχι νωρίτερα ή με την συμφωνία του ιδιοκτήτη συλλόγου. Πρόκειται για έναν θεωρητικό κανόνα, που σπάνια γίνεται σεβαστός.

Και ακριβώς πάνω σ’ αυτό σχεδιάζει να βασισθεί η διοίκηση της Παρί ΣΖ, προκειμένου να καταγγείλει την Ρεάλ Μαδρίτης στην FIFA. Μια δράση που επίσης σπάνια αποδίδει καρπούς. Η «Daily Telegraph» και η ισπανική εφημερίδα «Sport» εξηγούν σε κάθε περίπτωση, ότι ο γαλλικός σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο προσφυγής και ως αποτρεπτικό παράγοντα, για να πιέσει την Ρεάλ Μαδρίτης να μην δράσει από αυτήν την μεταγραφική περίοδο. Παράλληλα, η «Telegraph» εξηγεί ότι εάν η Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωνε ένα μεγάλο ποσό για τον Μπαπέ, τότε η Μπαρτσελόνα θα προχωρούσε σε καταγγελία για το οικονομικό fair play.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις