Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Απάτη καταγγέλλει ο δήμαρχος Φυλής – Ζητούν από πολίτες να αγοράσουν προπληρωμένες κάρτες
ΕΛΛΑΔΑ

Απάτη καταγγέλλει ο δήμαρχος Φυλής – Ζητούν από πολίτες να αγοράσουν προπληρωμένες κάρτες

Δήμος Φυλής: Ο Χρήστος Παππούς έχει απευθυνθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, αλλά και στη Διεύθυνση ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Απάτη σε βάρος δημοτών της Φυλής καταγγέλλει ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, εφιστά την προσοχή τους. Σύμφωνα με το μήνυμά του, οι δημότες που θα λάβουν μήνυμα στα κινητά τους μέσω της εφαρμογής Viber και στα οποία εμφανίζεται ο δήμαρχος να τους ζητά να αγοράσουν προπληρωμένες κάρτες pay safe, πληρώνοντας, ηλεκτρονικά, το αντίτιμό τους, παρακαλούνται να τα αγνοήσουν.

Ήδη ο κ. Παππούς έχει απευθυνθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, αλλά και στη Διεύθυνση ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ζητώντας τον εντοπισμό και την ποινική δίωξη των δραστών της απάτης.

 

 Το μήνυμα του Χρήστου Παππού

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ-ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ηλεκτρονική-τηλεφωνική απάτη σε βάρος των δημοτών της Φυλής, μέσω της εφαρμογής viber

Ο Δήμος Φυλής εφιστά την προσοχή των συνδημοτών μας στον κίνδυνο ηλεκτρονικής- τηλεφωνικής απάτης σε βάρος τους.

Συγκεκριμένα, παρακαλούνται να αγνοήσουν μήνυμα στα κινητά τους, μέσω της εφαρμογής viber, με την οποία εμφανίζεται ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς να τους ζητά να αγοράσουν προπληρωμένες κάρτες pay safe, πληρώνοντας, ηλεκτρονικά, το αντίτιμό τους. Ο τηλεφωνικός αριθμός από τον οποίο προέρχεται το μήνυμα εξαπάτησης είναι ο 6974741722.

Ήδη ο Δήμαρχος Φυλής απευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, αλλά και στη Διεύθυνση ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ζητώντας τον εντοπισμό και την ποινική δίωξη των δραστών της απάτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις