Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πουλόπουλος – Καινούργιου: ”Δεν με ήθελε καθόλου στην εκπομπή, είχαν γίνει τρομεροί καβγάδες”
LIFESTYLE

Πουλόπουλος – Καινούργιου: ”Δεν με ήθελε καθόλου στην εκπομπή, είχαν γίνει τρομεροί καβγάδες”

Πουλόπουλος - Καινούργιου: «Πίστευε ότι δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτή τη θεματολογία» εξήγησε ο δημοσιογράφος

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου. Ο γνωστός δημοσιογράφος του «Super Κατερίνα» μίλησε στο «Καλοκαίρι Yes» και δήλωσε αρχικά για την παρουσιάστρια: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δουλεύω με την Κατερίνα Καινούργιου και το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι είναι ένα πολύ δοτικό πλάσμα». «Επίσης, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ύστερα από σειρά ετών, που το προσπαθούσαμε, συνεργάστηκα με τον Θέμη Μάλλη, ο οποίος ήταν εκείνος που με πρότεινε στην Κατερίνα», συμπλήρωσε. Στη συνέχεια, περιέγραψε το ξεκίνημά του στο «Super Κατερίνα», ενώ αποκάλυψε πως στην αρχή η Κατερίνα Καινούργιου δεν τον ήθελε στην εκπομπή της.

«Θα σας πω κι ένα κουτσομπολιό. Η Κατερίνα δεν με ήθελε καθόλου. Όταν σας λέω καθόλο, το εννοώ. Είχαν γίνει τρομεροί καβγάδες και το λέω, γιατί το έχει πει κι η ίδια δημόσια πια, οπότε μπορούμε να λέμε “μεταξύ κατεργαραίων, ειλικρίνεια”. Επειδή είχε συνηθίσει την εικόνα που είχα στο “Φώτης και Μαρία Live”, που ήταν μια σατιρική εκπομπή τελείως διαφορετική, πίστευε ότι δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτή τη θεματολογία», εξηγεί.

Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν, εκείνος της απέδειξε ότι μπορεί να το κάνει και πλέον, η παρουσιάστρια τον στηρίζει όσο κανείς. «Νομίζω όμως, μάλλον το ξέρω πολύ καλά, πως στον πρώτο μήνα, η Κατερίνα ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος όχι μόνο με στήριξε όσο κανένας άλλος, αλλά κάθε φορά που είναι να ανανεωθεί η συνεργασία ή να κουβεντιάσουμε κάτι για την επόμενη χρονιά, ξέρω ότι είμαι ένα από τα πρόσωπα, που θέλει να έχει δίπλα της. Μου το έχει δείξει κι εγώ προσπαθώ να είμαι συνέχεια μαζί της, με κάθε τρόπο», τόνισε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις