Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκρήξεις Νέα Αγχίαλος: Η στιγμή που Μητσοτάκης και Δένδιας ενημερώνονται από τον Α/ΓΕΕΘΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκρήξεις Νέα Αγχίαλος: Η στιγμή που Μητσοτάκης και Δένδιας ενημερώνονται από τον Α/ΓΕΕΘΑ

Εκρήξεις Νέα Αγχίαλος: Η στιγμή έχει καταγραφεί τόσο από τον φωτογραφικό φακό του πρακτορείου Eurokinissi όσο και από την τηλεοπτική κάμερα του Star,

Στην κηδεία του υποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στο Κιλκίς βρίσκονταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, την ώρα που στη Νέα Αγχίαλο η φωτιά έφτανε στις αποθήκες πυρομαχικών. Οι τεράστιες εκρήξεις συγκλόνισαν την περιοχή και οδήγησαν στην εκκένωσή της από τους κατοίκους, αλλά και στην εντολή για προληπτική απομάκρυνση των F-16 από την 111 Πτέρυγα Μάχης.

Αρχικά, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας υπήρχε μια κινητικότητα, σύμφωνα με το Star. Όπως μεταδίδει η εν λόγω πηγή, συνεργάτες του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ τον ενημέρωσαν για την κατάσταση στη Μαγνησία και στη συνέχεια, όταν όλοι βγήκαν από τον ναό μετά την εξόδιο ακολουθία, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος έσπευσε να ενημερώσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια.

Η στιγμή έχει καταγραφεί τόσο από τον φωτογραφικό φακό του πρακτορείου Eurokinissi όσο και από την τηλεοπτική κάμερα του Star, με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό να φαίνονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι από τα νέα. Στρατιωτική και πολιτική ηγεσία, ωστόσο, συνέχισαν κανονικά την παρουσία τους στην κηδεία.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις