Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη Instagram: Διακοπές με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους στη Σαντορίνη
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη Instagram: Διακοπές με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους στη Σαντορίνη

Ιωάννα Τούνη Instagram: Το πρώτο καλοκαίρι της influencer με το γιό της

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, σχεδόν έξι μήνες μετά την γέννησή του γιου τους, περνούν ευτυχισμένοι μαζί το πρώτο τους καλοκαίρι. Με κάθε ευκαιρία, με τον γιό τους αγκαλιά, κάνουν ολιγοήμερες εκδρομές, και μερά από μία μικρή απόδραση στη Χαλκιδική, επέλεξαν τη Σαντορίνη. Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη, πριν από ένα χρόνο, είχαν ταξιδέψει στο ρομαντικό νησί ως ζευγάρι, ωστόσο φέτος είχαν και… παρέα τον γιό τους. Οι τρεις τους ταξίδεψαν στο νησί των Κυκλάδων και η Ιωάννα Τούνη, δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στιγμιότυπα με τους αγαπημένους της φίλους. Όλοι μαζί απόλαυσαν την πανέμορφη θέα του νησιού, συνάντησαν αγαπημένους φίλους, περιηγήθηκαν στα σοκάκια, δοκίμασαν τις τοπικές γεύσεις και ανυπομονούν να εξερευνήσουν κάθε γωνία του νησιού με τον μικρό τους.

Λίγο καιρό νωρίτερα η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στη Γαλλική Ριβιέρα

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, η οποία διανύει το πρώτο της καλοκαίρι όντας μανούλα. Η γνωστή influencer, όπως άλλωστε έχει η ίδια δηλώσει, κάνει τα πάντα μαζί με το «Νουνίτο» της κι αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να αλλάξει ούτε και το φετινό καλοκαίρι. Ωστόσο, όπως φαίνεται η Ιωάννα Τούνη φέτος, τουλάχιστον μέχρι τώρα, προτίμησε να κάνει τις πρώτες τις διακοπές στην Γαλλική Ριβιέρα και όχι σε κάποιο ελληνικό νησί, όπως για παράδειγμα η Μύκονος.  Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μαζί με τον 6 μηνών γιο της και την κολλητή φίλη της, Στέλα Πάσσαρη βρέθηκαν στο υπέροχο Μόντε Κάρλο, απολαμβάνοντας χλιδάτες καλοκαιρινές διακοπές.

Αφού λοιπόν άφησε για λίγο τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ελλάδα, η Ιωάννα Τούνη έκανε για πρώτη φορά ταξίδι με την καλύτερη φίλη της μετά από δύο χρόνια. Οι δύο συνεργάτιδες πάντα μαζί με το «Νουνίτο» εξερεύνησαν το Μόντε Κάρλο και -όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media- ψώνισαν από διεθνείς οίκους μόδας. «Μου άρεσε πάρα πολύ, είναι γραφικό, κάπως ονειρεμένο και περιποιημένο, κάπως τέλειους κήπους, ωραία φυτά, ωραία μαγαζιά – ακριβά βέβαια. Δεν έχει πάρα πολλά πράγματα. Για ένα διήμερο είναι τέλεια. Είναι δίπλα στη θάλασσα. Μου έκανε εντύπωση ο κεντρικός δρόμος που γίνονται οι αγώνες ράλλυ και ήταν γεμάτος στρας» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη για το Μόντε Κάρλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις