Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Διήμερο πένθος στον δήμο Ζωγράφου για τον θάνατο της πρώην Δημάρχου της πόλης
ΕΛΛΑΔΑ

Διήμερο πένθος στον δήμο Ζωγράφου για τον θάνατο της πρώην Δημάρχου της πόλης

Ο Δήμος Ζωγράφου προς τιμήν της πρώτης γυναίκας Δημάρχου της πόλης που έφυγε από την ζωή, θα κηρύξει διήμερο πένθος.

Πέθανε η πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου Φωτεινή Σακελλαρίδου – Καμπυλαυκά, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την τοπική κοινωνία. Η ανακοίνωση του Δήμου Ζωγράφου για το δυσάρεστο αυτό γεγονός αναφέρει: «Με θλίψη ανακοινώνουμε ότι έφυγε από τη ζωή η αείμνηστη πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου Φωτεινή Σακελλαρίδου – Καμπυλαυκά. Εις ένδειξη πένθους για τον θάνατό της και ως ελάχιστο φόρο τιμής προς το πρόσωπο τής εκλιπούσας, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, ζήτησε ήδη την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κήρυξη διήμερου πένθους. Η προσφορά της στην πόλη του Ζωγράφου δεν θα λησμονηθεί από κανέναν μας».

Ο αποχαιρετισμός του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα στην πρώην Δήμαρχο Φωτεινή Σακελλαρίδου: «Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετώ τη Φωτεινή Σακελλαρίδου – Καμπυλαυκά. Η Φωτεινή ήταν η 1η γυναίκα Δήμαρχος στον Δήμο μας και μια από τις πρώτες γυναίκες Δημάρχους στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι υπηρέτησε ως Δήμαρχος για 20 ολόκληρα χρόνια.

Στη μακρά της διαδρομή στα κοινά, υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα, αφοσίωση, πάθος και ανιδιοτέλεια αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα στην πορεία του Δήμου μας. Μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που είχε έντονο το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Της αποτίουμε τον φόρο τιμής που της αξίζει γιατί τίμησε με το ήθος και το έργο της τη δημόσια ζωή του τόπου μας. Εκφράζω τα θερμότερα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά της και σε όλους τους οικείους της».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις