Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Βίσση – Σοφία Καρβέλα Instagram: Διακοπές μητέρας και κόρης στην Αντίπαρο
LIFESTYLE

Άννα Βίσση – Σοφία Καρβέλα Instagram: Διακοπές μητέρας και κόρης στην Αντίπαρο

Άννα Βίσση - Σοφία Καρβέλα Instagram: Οι αναρτήσεις των γυναικών από τις στιγμές χαλάρωσής τους

Τις διακοπές της με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, στην Αντίπαρο απολαμβάνει η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια, η οποία γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια της στη δικογραφία, ταξίδεψε στο νησί των Κυκλαδων προκειμένου να περάσει όμορφες στιγμές με την κόρη και τα εγγόνια της. Η Σοφία Καρβέλα δεν σταματά να ποστάρει σε InstaStory στιγμές από τις διακοπές της και ανάμεσα στα στιγμιότυπα ποζάρει και η Άννα Βίσση. Σε μία από τις φωτογραφίες, η τραγουδίστρια κρατά ένα καρπούζι στο χέρι, ενώ σε ένα άλλο η κόρη της κρατά μια πιατέλα με κεράσια.

Νωρίτερα η Σοφία Καρβέλα βρισκόταν στο νησί και με το σύζυγό της

Την πανέμορφη Αντίπαρο επέλεξαν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα αν και ζει με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους στη Νέα Υόρκη μόνιμα, επισκέπτονται πολύ συχνά την Ελλάδα προκειμένου να δουν τους δικούς τους αλλά και για ξένοιαστες διακοπές. Η Σοφία Καρβέλα κατέγραψε τα πρώτα στιγμιότυπα από τη διαμονή τους στο νησί και τα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagam. Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας, φωτογραφίζει τον Θανάση Πανουργιά και τους δύο γιους τους με χαλαρή διάθεση.

Η Σοφία Καρβέλα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις ΗΠΑ και όταν βρίσκει χρόνο, επιδιώκει να έρχεται στην Ελλάδα και να περνά όμορφες στιγμές με τους γονείς της και τους φίλους της. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σοφία Καρβέλα, στις αρχές του προηγούμενου χρόνου, είχε εκμυστηρευτεί είχαν χωρίσει με τον Θανάση Πανουργιά, μετά από 16 χρόνια σχέσης. Τελικά όπως όλα δείχνουν, έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους και από τότε είναι μαζί.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις